Після складних пологів померли і породілля, й новонароджена дитина

Василь Козак 20.06.2014 13:55 ПОДІЇ

Трагедія сталася в Тячівському районі. 36-річна жінка з с. Лопухів прийшла в пологове відділення центральної районної лікарні, щоб у призначений термін народити дитину, але додому вже не повернулася.

Внаслідок складних пологів наступного дня новонароджена дитина померла, а її мати у важкому стані була доправлена до реанімації Обласної клінічної лікарні в Ужгороді. Через шість днів померла й вона. Односельці померлих кажуть, що породіллі треба було зробити кесарів розтин, проте лікарі чомусь відмовилися від нього, а потім застосували вакуумний екстрактор.

Як повідомив редакції голова сільради Лопухова Михайло Фіцай, після смерті жінки сиротами залишилися четверо дітей — двоє хлопчиків і двоє дівчат від 3 до 14 років. Сім’я жила небагато, але мати була працьовитою й робила все можливе, щоб забезпечити дітей необхідним. Офіційно жінка не була заміжньою, а жила з чоловіком у цивільному шлюбі. Тепер сільрада буде домагатися через суд, щоб осиротілих дітей передали на виховання батькові, а не відправили в дитячий будинок.

Розслідуванням обставин смерті матері й дитини займається Тячівський райвідділ міліції. В обласному управлінні МВС редакції повідомили, що відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 140 Кримінального кодексу України — неналежне виконання професійних обов’язків медичним працівником.

Василь Козак

Коментарі :


22.06.2014 10:40 Анна

виправте помилку не 12 років дівчинці а 14


20.06.2014 17:00 Марія

Тоти лікарі лише взяти чекають а за клятву Гіпократа забули,треба щоб тепер лікар платив аліменти на виховання тих діточок


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат