Близько 60 гральних закладів   виявили й закрили правоохоронці

13.06.2014 15:31 ПОДІЇ

З початку року припинено діяльність 59 гральних закладів, зокрема 51 букмекерських контор, 6 залів гральних автоматів, двох інтерактивних клубів. Про це днями повідомив начальник УДСБЕЗ УМВС України в Закарпатській області, полковник міліції Іван Пеняк.


У провадженні слідчих підрозділів області перебуває 28 кримінальних проваджень, які стосуються незаконного грального бізнесу. Повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення 7 особам. Одного підозрюваного взято під домашній арешт. Накладено арешт на майно підозрюваних на суму близько 1,4 млн. грн. Два кримінальні провадження вже направлено до суду з обвинувальними актами.

З незаконного обігу вилучено 21 гральний апарат, 352 системні блоки, 248 моніторів, 26 принтерів, 22 касові апарати та іншу техніку, а також грошові кошти, здобуті злочинним шляхом, у сумі 40 тисяч гривень, повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Правоохоронці звертаються до громадян із проханням повідомляти про факти діяльності грального бізнесу в області безпосередньо в УДСБЕЗ УМВС телефоном 099-662-99-26.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат