Конкурс на головного міліціонера області перетворився у фарс

23.05.2014 14:30 ПОДІЇ

Цього тижня в Ужгороді хтось намагався організувати громадські слухання щодо оголошеного міністром МВС України Арсеном Аваковим відкритого конкурсу на посаду начальника УМВС України в Закарпатській області.

Як ми повідомляли, в Закарпатті на конкурс були лише три кандидатури —   Юрія Рахівського, Василя Рябінчака і Сергія Шаранича.

Однак уже після першого ж звіту стало зрозуміло, що це схоже на якусь виставу поганих акторів перед дивною публікою. Балогівський ректор Смоланка надав приміщення в університеті й серед присутніх слухачів здебільшого були саме люди Балоги. Не дивно, що коли першим «звітувався» один із лояльних до Балог кандидатів Юрій Рахівський, то стався невеличкий інцидент. Рахівського запитали про зв’язок із Балогами, але той замість відповіді «натиснув» на людину, яка поставила «незручне» запитання. Натиснув так, що людина змушена була піти.

Наступного дня скандал розгорівся ще з більшою силою. Активісти посварилися між собою, з’ясовуючи, хто ця громада, яка може вирішувати кадрові питання, і чому більшість закарпатців не поінформовані про цей конкурс. Це не громадські слухання, а комітет однієї сім’ї (справедливо натякаючи на Балог) — заявила частина активістів і після цього покинула малий зал засідань ученої ради ректорату УжНУ.   Тож після того глядачами комедії залишалися лише лояльні до Балог активісти.

Стало зрозуміло, що виступ третього кандидата, а саме нинішнього начальника обласної міліції Сергія Шаранича вже не мав жодної логіки. В нього вистачає справ щодо забезпечення порядку під час виборів.

ТЕГИ : віктор балога

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат