Стіна байдужості

Володимир Мартин 25.05.2013 12:57 ПОДІЇ

Заступниця мера Чопа Лариса Ступак звільнилася з роботи за власним бажанням.

У кінці минулого місяця «РІО» опублікувала матеріал «Покарана ініціативність» про заступницю мера закарпатського містечка Чоп Ларису Ступак. Жінка тривалий час намагається покласти край незаконному гральному бізнесу в своєму місті, через що вступає в перманентні конфлікти з правоохоронцями. Після складення кількох невдалих протоколів про адмінпорушення та попереджень знайомих бути обережнішою Л. Ступак просто побили до струсу мозку в під’їзді її ж будинку.

Тема отримала несподіване продовження. Викладені в газетній статті факти дехто з відомих осіб Чопа сприйняв, як особисту образу. Це було доведено до відома Л. Ступак, після чого вона написала заяву на звільнення з роботи за власним бажанням. Минулого тижня заяву підписали. Ще до виходу газетної публікації Л. Ступак написала також заяву про відмову від депутатського мандата (вона є депутатом Чопської міськради від одного з мажоритарних округів), оскільки вважає, що в нинішніх умовах повноцінно виконувати депутатські повноваження неможливо. На останній сесії міськради після виступу жінки, в якому йшлося про бездіяльність і свавілля міліції, депутати пообіцяли запросити для звіту начальника райвідділу міліції й підготувати колективне звернення до керівників силових структур області. Однак коли це відбудеться й чи відбудеться взагалі з огляду на останні події — невідомо.

Публікація «Покарана ініціативність» мала й інші наслідки. Згадуваний у статті нелегальний нічний заклад, який роками працює в Чопі, незважаючи на численні скарги мешканців навколишніх будинків, закрили. Правда, ненадовго — через два тижні, на Великдень, він запрацював знову. Так само закрили й кілька нелегальних залів гральних автоматів (один із них — прямо навпроти мерії). Очевидно, також тимчасово. Зате в розслідуванні нападу на жінку, як і раніше, ніякого прогресу…

Лариса Ступак намагалася через ЗМІ привернути увагу (насамперед своїх колег із депутатського корпусу та мерії) на кричущі факти з гральним бізнесом та бездіяльність міліції в Чопі. Проблему легко вирішити за однієї простої умови — якщо правоохоронні органи виконуватимуть свої прямі обов’язки. У результаті Лариса Ступак не тільки залишилася на самоті «з власними» проблемами, а й отримала на свою адресу купу претензій. Жодної офіційної особи, яка виступила би на підтримку й захист цієї жінки, в Чопі не знайшлося…


Читайте також:
Покарана ініціативність

Володимир Мартин

Коментарі :


21.06.2013 21:59 лоци

Брехня ! Ця приозерна принцеса разом з царицею небесною з своїм іванком творять в чопі самі, що хотять і їм покищо   все з рук сходить. Но недовго ще. Простий чопський люд знає все і сам. А та курвота ще має совість робити з себе жертву, вчити других як жити. А за своїм синком не позерать як шмалить, бухає і її саму нахуй прилюдно посилає. Їй він сам і одвалив дома, а її саму в жодний медзаклад непустили бо униї крім місячних нич і небулою. У вас красавиці ще велике "майбутнє" попереду!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат