Халатність дорожників   буде покарана

Людмила Федоришин 25.05.2013 12:28 ПОДІЇ

Про це під час брифінгу запевнив перший заступник голови Закарпатської ОДА Ігор Свищо. Коментуючи випадки, коли дорожники засипали ями глиною або піском, чиновник зазначив: «Нам відомо про випадки, коли ремонти доріг виконували з грубим порушенням технологій. Одна справа, коли взимку дорожникам необхідно було для уникнення руйнування асфальтного покриття використовувати відповідні сипучі матеріали, як, наприклад, щебінь. І зовсім інша, коли ями на дорогах засипали землею. Це халатність. І дорожники, які халатно ставляться до виконання своїх обов’язків, нестимуть за це відповідальність».


Ведучи мову про якість ямкового ремонту, доповідач також зазначив: «Не можна ремонтувати дороги так, щоб те, що було відремонтовано минулого року, цього року потребувало повторного ремонту. Ми відстежуємо ці факти і реагуватимемо на них жорстко».

Ще однією проблемою зі станом доріг в області Ігор Свищо назвав розпорошення коштів. «Нам необхідно зосереджувати більше коштів на обласному рівні й не розпорошувати їх по районах, як це відбувається зараз. Через формульні розрахунки, якими нині визначаються обсяги субвенцій для тих чи інших населених пунктів, ми не можемо використати наявні гроші ефективно та в повному обсязі. Необхідні зміни в законодавстві. Обласна адміністрація вже звернулася до центральних органів виконавчої влади з відповідним проханням. Тепер чекаємо на їхнє рішення», — зазначив І. Свищо.

Що стосується нинішнього стану доріг, то доповідач зазначив — 678 км закарпатських доріг пошкоджені й потребують ремонту. Проте з цієї кількості вже ліквідовано ями на 234 км доріг. Загалом, як зазначив чиновник, освоєно 28 млн. грн.

Людмила Федоришин

Коментарі :


27.05.2013 14:53 ужгородец

самая травмоопасная улица Ужгорода --это Победы или Капушанская начиная с ул.Л.Толстого /м-н Фокстрот и до Проспекта///Под номером 8-//-бывший общест.туалет и сборник мусора / недострой...уничтожили тротуар   - а теперь с досок   в 1.5см-сделали наподобие перехода...доски гнутся. Играют и гвозди в ноги впиваются .ДАЛЬШЕ ПОБЕДЫ 14..Уже 4 года перекрыт весь тротуар огромным забором и до половины проезжей части дороги перерыт.У воду прыгают старики и дети.А за забором на тротуаре под номером 14- деревья в ТРИ м.ростут..Ночью совсем темно..Наощупь ИДЁШЬ.А ПОБЕДЫ 22--ОБЛ.БОЛЬНИЦА.Мерия   Ужгорода --помогите.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат