Головний комунальник області впевнений, що закарпатці взимку не замерзнуть

12.10.2012 15:53 ПОДІЇ

У Міжгірському районі вже включили опалення у бюджетних організаціях. Про це під час прес-конференції повідомив начальник обласного управління житлово-комунального господарства Василь Романець.

За його словами, відповідне розпорядження щодо запуску теплопостачання видається у разі, якщо температура повітря протягом трьох днів складає менше 8 градусів.

Що стосується загальної ситуації щодо готовності до опалювального сезону, то, за словами головного комунальника області, Закарпаття до зими готове. «Фактично завершилася процедура переходу з централізованого на автономне опалення», — констатував В. Романець. Централізованим опаленням продовжуватиме користуватися лише Рахів. Причина — гірське місто на сьогодні ще не газифіковане. Для забезпечення рахівчан теплом у місті працює муніципальна котельня на альтернативному виді палива — трісках.

За словами Василя Романця, минулого року в чотирьох містах області, а саме в Чопі, Мукачеві, Виноградові та Ужгороді ще залишалися будинки підключені до централізованої системи опалення. Ситуацію вдалося покращити. Так, на реалізацію програми з переведення області на автономне опалення протягом 2010—2011 років залучено кошти з державного бюджету — майже 585 тис. грн., із обласного — понад 4 млн. грн., із міських бюджетів та власні кошти підприємств — понад 30 млн. грн.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат