Шановні краяни!

13.04.2012 19:02 ПОДІЇ

При народженні кожної ідеологеми в основу кладеться одна або кілька основоположних тез-постулатів, на яких, власне, і вибудовується все вчення. Так і в створенні доволі молодої християнської релігії були взяті за основу неплотське зачаття життя — місія з чудотворствами і, як головне, ВОСКРЕСІННЯ після смерті Ісуса з Назарета.

Аби надати сенсу життю мирському, Ісус, їдучи на віслюкові до Єрусалима, говорив: «Я Ваш цар, ідіть за мною і той, хто ввірує в мене — буде спасенний». Від чого спасенний? Від смерті плотської — як кінця життя.

Воскресіння Христа після смерті, а значить, і можливість воскресіння кожного, хто вірував у Нього і вів праведне (християнське) життя, і є символом найвищої віри, яку дав Ісус кожному. Чому пішли за ним? Бо люди не можуть жити без віри. Чому зрадили його? Бо така наша суть без віри. Чому святкуємо? Бо ж за усіляких перипетій життя робимо і думаємо не тільки добре, а й кару нести не хочемо і віримо у свою щасливу зірку й удачу і просимо в Господа і його сина Ісуса підтримки й допомоги.

Тож вірьмо! У воскресіння наших душ світлих, у воскресіння влади і законів людських, і праведних, у воскресіння нашої нещасної неньки України!

Христос Воскрес! І ця блага вість (Євангеліє) хай дійде до кожної оселі й до кожної людини! Щастя нам і здоров'я!

Ваш Сергій Ратушняк

Коментарі :


16.04.2012 12:05 я

http://www.youtube.com/watch?v=WdcgmkRX9fk


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат