З яскравим ювілеєм!

21.02.2021 16:02 ПОДІЇ

Відомий український політик, кількаразовий мер Ужгорода Сергій Ратушняк відзначив 60-річний ювілей.

Без сумніву, Сергій Ратушняк був найуспішнішим мером обласного центру. У час, коли він вперше став мером Ужгорода, наша країна перебувала у глибокій кризі. Економіка була знищена, бюджетники місяцями не отримували зарплат, у людей не було розуміння того, що буде в найближчому майбутньому. І завдяки умілій господарській політиці Ратушняка Ужгород став єдиним обласним центром в Україні, де бюджетники вчасно отримували зарплати. Це був стрімкий розвиток приватного бізнесу, який почав формувати міський бюджет.

За інших каденцій Ратушняка Ужгород почав активно розвиватися. Припинилися ганебні відключення електроенергії, почалася розбудова міста, ремонтувалися дороги, втілювалися масштабні проекти.

Звичайно, що це не могло подобатися Кучмі та Медведчуку, які вирішили натиснути на «вискочку», бо той принципово не визнавав кримінальні «общаки» влади. Почався тиск, напади силовиків і, зрештою, Сергій Ратушняк змушений був навіть перебувати в політичному екзилі та за гратами, і лише з часом через суд відновив своє чесне ім’я і при цьому так і не «сів під каблук» влади українських олігархів.

Він вольовий та сильний. У нього загострене відчуття справедливості. Він — яскрава та неординарна особистість. І він є абсолютним патріотом свого краю.

З Днем народження! Нехай життя буде в радість!

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат