Стає дедалі гірше

29.03.2020 16:22 ПОДІЇ

Коронавірус не вщухає. Китай з ним справився і наразі саме ця країна у найвигіднішому положенні. Влада Китаю перевірила свою здатність на контроль у подібних ситуаціях, зробила облік населення, вигнала нелегалів і перекинула проблему на Європу та США.

А в Європі та США все лише починається. Італія та Іспанія вже переганяють Китай за кількістю померлих. США на підході. Економіки розвинених країн повільно, але впевнено рухаються в прірву. Потрібне буде перезавантаження.

А що вже казати про країни недорозвинені. Росія ще вдає, що в них усе під контролем, але все це фарс. Кремль буде намагатися всіма способами замовчувати реальні цифри, щоб ще якось протягнути референдум про довічне коронування Путіна.

Що стосується України, то світ нарешті скинувся нам на тести. А з появою тестів відразу ж полізли вгору цифри кількості заражених на коронавірус. Влада вдає, що тримає ситуацію під контролем, оголошує надзвичайну ситуацію і щоденно звітує про якусь діяльність у запобіганні поширенню коронавірусу.

Насправді влада слабка. І, що найгірше, президент Зеленський зібрав у себе олігархів і слізно попросив їх допомогти регіонам у боротьбі з коронавірусом. Ще й домовилися, хто з олігархів за який регіон відповідає. Тобто, Зеленський замість того, щоб змусити олігархів чесно ділитися з державою і повернути накрадене, падає перед ними на коліна, випрошуючи допомоги.

Тепер уже цілком зрозуміло, що у нашій державі реальна влада знаходиться у руках олігархів, які просто ставлять на відповідальні посади своїх маріонеток і продовжують видоювати нашу країну. Олігархи і так нічим не допоможуть у боротьбі з коронавірусом, бо загальна ситуація у нашій країні така, що у нас це розвиватиметься стрімко і коситиме дедалі більше українців. А от Зеленський все одно вже буде винен олігархам і тепер вони спокійно   перекачуватимуть народні гроші у власні кишені.

Чи має перспективу така держава? Ні.

Єдине, що тішить. Вірус таки не перебирає. Він однаково чіпляється як до бідних, так і до багатих. У нас уже є серед заражених і нардепи, й олігархи, які тиняються світом. А виїхати, аби лікуватися за кордоном, їм тепер не вдасться. Бо світ закрився. Тому цим нардепам та олігархам доведеться лікуватися в Україні. А феофанії і кончізаспи не безрозмірні.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат