У Словаччині зіштовхнулися два українські автобуси — загинуло двоє заробітчан з Тячівщини

16.03.2020 11:49 ПОДІЇ

Трагедія сталася у Словаччині у ніч із вівторка на середу. Біля міста Ружомберок зіштовхнулися український автобус із туристами, які поверталися в Україну з Берліна, та український мікроавтобус «Мерседес Спринтер».

У результаті аварії 32 людини дістали травми. Двоє людей загинуло.

Про це повідомляє словацька преса.

На місце аварії виїхали бригади рятувальників не лише з Ружомберка, але й сусідніх міст — Мартіна й Жиліни. На місце аварії також прибуло аж сім карет швидкої допомоги.

Медики кажуть, що у людей, які загинули, травми були несумісні з життям. Ще одна людина була доправлена до лікарні у тяжкому стані. 14 чоловік дістали травми середньої тяжкості, 16 чоловік — легкі травми. Всього було госпіталізовано 25 постраждалих, а інших відпустили.

Постраждалих   розмістили у лікарнях Мартіна, Ружомберка, Долного Кубіна та Жиліни. Згодом з’ясувалося, що у двох травмованих українців висока температура і їх було ізольовано до інфекційного відділення з підозрою на коронавірус.

Пізніше стало відомо, що загиблими є 26-річний водій мікроавтобуса «Мерседес Спринтер» із села Калини Тячівського району та його 23-річна пасажирка з села Терново. Вони саме їхали на заробітки.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат