Знайшли цапа відбувайла

08.03.2020 12:14 ПОЛІТИКА

Рейтинг Зеленського різко падає. Навіть стійкі його прихильники зрозуміли, що час йде, а позитивних змін не сталося. Стало гірше. В оточенні президента вирішили терміново знайти крайнього в цій ситуації і легко знайшли — уряд Гончарука.

Окрім того, Гончарук та деякі його міністри почали притісняти компанії олігархів, і український олігархат, який не любить стресів, приклався до того, щоб у парламенті без жодних проблем відправити уряд у відставку.

Таким чином уряд Гончарука пропрацював усього 6 місяців, що є абсолютним рекордом в Україні.

А потім почалося найцікавіше. Олігархи почали висувати в новий уряд своїх людей. І тут стало очевидним, що олігарх Ахметов, який володіє енергетикою України, почав витісняти олігарха Коломойського. Новий прем’єр-міністр Денис Шмигаль працював у енергетичних компаніях Ахметова на заході України. Появилися в новому уряді і люди олігарха Фірташа. Є і люди Януковича.

Вже ніхто не переймався тим, що у владі мають бути нові обличчя. У новому уряді обличчя здебільшого старі. Є навіть такі, що були люстровані.

Або візьміть міністра МВС Авакова. Той міцно сидить вже у третьому уряді. І всі бояться його звільняти, бо за цей час Аваков вибудував не лише повністю підконтрольну йому поліцію, але й Нацгвардію та напіввоєнізовані загони добровольчих команд.

Скидається на те, що цей уряд також тимчасовий і його також розженуть у той момент, коли рейтинг Зеленського падатиме нижче плінтуса.

Дивує лише те, що нікому навіть не цікаво, як підбиралися міністри для нового уряду. Адже кандидатури навіть ніхто не обговорював, їх не було представлено на комітетах парламенту. Парламентська біомаса «народних слуг» за командою проголосувала за темних конячок. Усі розуміють, що професіоналізм зараз не в моді. Просто потрібні слухняні міністри.

Захід скромно мовчить. У США вже готуються до виборів президента. Європейські лідери налякані нової хвилею міграції з Сирії. Україна цікава хіба що кремлівському карлику Путіну, який вже не соромлячись відновлює тут свій авторитет. Кажуть, навіть на Запорізькому автомобільному заводі почали виробляти російські автомобілі «Лада». Санкції не діють. Війна забувається.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат