Міністерство закордонних справ в Ужгороді представлятиме ветеринар

11.10.2020 15:51 ПОЛІТИКА

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив екс-заступник голови Закарпатської ОДА Ярослав Галас.

«На сесії облради озвучили персону нового представника Міністерства закордонних справ в Ужгороді (для довідки: Представництва МЗС є лише в трьох регіонах України — крім Ужгорода у Львові та Одесі, а до окупації Криму було і в Сімферополі). Новим представником МЗС в Ужгороді став Мирослав Михайлович Денис.

Жодного слова — ні біографічної довідки, ні попереднього досвіду роботи, особливо в сфері МЗС, — про М. Дениса не сказали, тому виправимо цю недомовку. Отже, Мирослав Денис проживає в Мукачеві, має ветеринарну освіту і вже багато років працює у ветеринарії. Його остання посада — заступник директора Закарпатської регіональної лабораторії Держпродспоживслужби. До того був завідувачем лабораторією ветеринарно-санітарної експертизи в Мукачівській лікарні ветеринарної медицини, до того займався торгівлею молочними продуктами, яйцями, олією, тваринним маслом та жирами. Паралельно є помічником депутата Закарпатської облради від «Єдиного центру» Ернеста Нусера. Можливо Мирослав Денис є непоганим фахівцем у ветеринарії, але яким чином він працюватиме з генконсульствами та консульствами Угорщини, Словаччини й Румунії на Закарпатті, організовувати візити в область закордонних та українських дипломатів і брати в них участь? Що про нього думатимуть іноземні дипломати (говорити вони будуть дуже ввічливо, адже це справжні дипломати)? І що це за критерії підбору нових облич у МЗС?», — написав Галас.

Коментарі :


11.10.2020 17:00 едуард

обрали по протекции бувшого представника пани гороховськои за велики ха---ри сам денис хабарник и не досвидчена людина правильно пише галас треба прислухатись и не ганьбити прикордонну область робити висновки 7


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат