Як дружина підставила прокурора-антикорупціонера з Закарпаття

23.02.2019 15:48 ПОЛІТИКА

Так уже стається в Україні, що чиновники переписують все майно на своїх дружин, щоб мати декларації про доходи як у бомжів. Хоча останнім часом чиновникам потрібно показувати і доходи своєї родини. Тому багатство переписується ще на більш далеких родичів.

І все ж, інколи чиновникам варто перевіряти, що викладають їхні дружини в соцмережах. Молодим жінкам хочеться похизуватися тим, які дорогі у них речі і як шикарно вони відпочивають. Такою є і дружина антикорупційного прокурора Генпрокуратури Руслана Біловара. Того самого Біловара, який був прокурором Мукачева і мав амбіції щодо крісла прокурора Закарпаття. Але так склалося, що Біловар підійшов генпрокурору Юрію Луценку і зайняв доволі вагому прокурорську посаду в Генпрокуратурі.

«Нашi грошi з Денисом Бiгусом» розповіли про шикарне життя дружини Руслана Біловара. Вони переглянули її сторінки у соцмережі Інстаграм і просто були шоковані багатством дружини прокурора. Дружина прокурора-антикорупціонера Ірина Біловар виклала фотографії свого шикарного автомобіля за півторамільйона гривень.Вона постійно хизувалася дорогими речами. Наприклад, годинником за 3,5 мільйона гривень.Або просто різними аксесуарами дорогих брендів.

Фотографії із закордонних поїздок та відпочинку Ірини Біловар просто вражають. Журналісти порахували, що Ірина Біловар за три роки на тури для відпочинку потратила щонайменше 1,7 млн. грн.

Після скандального відео сторінка в Інстаграм Ірини Біловар спочатку стала недоступною, а потім взагалі зникла. Але контент журналісти зберегли.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат