Водії мікроавтобусів заблокували КПП «Тиса» на українсько- угорському кордоні

05.10.2019 15:30 ПОДІЇ

Чомусь зараз саме в середу збираються величезні черги з мікроавтобусів, які везуть людей до Європи. Головним чином до Італії. Угорські митники працюють у штатному режимі згідно з правилами ЄС, тому на огляд одного автомобіля йде від 5-ти до 10 хвилин. Щоб не завантажувати міст, закарпатські прикордонники зупиняють проїзд доти, поки не пройдуть перевірку попередні транспортні засоби. Через це утворюються величезні черги саме з нашого боку.

Ввечері 1 жовтня у водіїв мікроавтобусів увірвався терпець і вони вчинили бунт, перекривши проїзд, звинувачуючи наших прикордонників та митників у повільній роботі. Комусь у черзі цієї ночі стало погано і автомобіль швидкої допомоги не міг нормально доїхати до пацієнта.

Закарпатці, як їхали до Угорщини по своїх справах, виїжджали з черги й поверталися додому, простоявши в черзі до 10 годин. А от людям, які їхали в мікроавтобусах, довелося чекати.

На ранок 2 жовтня черга стала меншою, але все ще проїзд через кордон утруднений. Та прикордонники повідомили, що згодом кордон заблокували водії мікроавтобусів на в’їзд в Україну.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат