Закарпатці силою змусять правоохоронців служити чесно

21.04.2018 13:51 ПОДІЇ

Місяць тому, 15 березня, у найбагатшому закарпатському селі Нижня Апша сталося жахливе вбивство: 14-річний школяр зарізав свого 15-річного товариша. Вбивця завдав жертві велику кількість ударів ножем, навіть у обличчя.

Вбивцю затримали, і він перебував під вартою, але три тижні тому затриманого підлітка Тячівський суд випустив під домашній арешт. Але вбивцю після того почали помічати, гуляючи селом.  

Це обурило селян. Близько 500 чоловік блокували у середу автотрасу Мукачево—Рогатин понад 8 годин. Людей ставало дедалі більше і вони ставали лютими. Люди вимагали справедливого покарання вбивці. Родичі загиблого хлопця переконують, що вбивця має маніакальні нахили і показали фотографії вбитого сина, який був повністю понівеченим і загинув від багатьох ножових поранень. Окрім того, селяни стверджують, що у вбивці був спільник, який взагалі не був задіяний у кримінальному розслідуванні й перебуває на волі. Згодом селяни помітили цього спільника вбивці й ледь не вчинили над ним самосуд. Кордони поліцейських ледь стримували розлючений натовп.

На місце події прибуло все поліцейське начальство області. Селяни розповіли поліцейським, що в районі повністю корумповані правоохоронні органи, а родичі вбивці дали суддям 300 тисяч доларів хабара.

Тиск людей і погрози відновити акції ще з більшим розмахом дали результати. У четвер у прокуратурі повідомили, що було подано апеляцію на рішення судді Тячівського суду. Прокуратура вимагає обрання запобіжного заходу для вбивці — тримання під вартою.

Закарпатські правоохоронці повинні запам’ятати, що люди не будуть терпіти хабарників, які виносять вироки за хабарі, а не за законами.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат