Чому мер закарпатської Іршави медведчуківець Бобик не реагує   на запити?

31.03.2017 15:12 ПОЛІТИКА

Великий прихильник Медведчука та Балоги мер Іршави Степан Бобик активно роздавав бюджетникам подарунки, бо незабаром вибори в ОТГ.


Але проблема в тому, що Бобик власне перед виборами ініціює ряд робіт за рахунок бюджету: ріжуться дерева, латаються якось дороги та ремонтуються дахи. Щоб потім іршавчани могли падати Бобику до ніг і дякувати. Хоча насправді ці гроші народні, а не Бобика і сам Бобик із лопатою дороги не латає.

Саме тому і виникло питання в активістів Іршави, якщо вже так потужно витрачаються бюджетні кошти на різання, залатування та ремонт, то скільки і куди пішло цих народних грошей. Зрізали дерева — де деревина? Відремонтували дах — хто і за скільки?

Але мерія Бобика на інформаційні запити відповідає неохоче. Відписка стандартна — «через завантаженість роботою відповімо пізніше». Тому іршавчани так і не дізнаються, яким чином вибиралася фірма для ремонту і скільки на неї пішло грошей громади. А Бобик собі може вішати ще одну медаль на шию.

Зрозуміло одне: Іршава так і залишиться депресивною периферією в Закарпатті й тут не варто чекати новацій і будь-якого розвитку. Хіба що іршавчани нарешті прокинуться і розбурхають це балогівсько-медведчуківське болото. Іршаві потрібна нова влада.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат