Влада, через трагедію на сміттєзвалищі, робить із Садового злочинця

24.03.2017 15:56 ПОЛІТИКА

Мер Львова Андрій Садовий потрапив у пастку влади та правоохоронців. Трагедія на Львівському сміттєзвалищі цьому причина.


Та ще й сміттєзвалище закрили і Львів намагається підписати контракти з полігонами в інших регіонах. Але замість того, щоб подати Львову руку допомоги, влада почали руками силовиків зупиняти сміттєвози і карати керівників полігонів. А генпрокурор Юрій Луценко заявив, що не виключає кримінального провадження проти Андрія Садового за трагедію на сміттєвому полігоні під Львовом.

Садовий це розуміє і навіть сказав, що не виключає арешту.

Тоді як більшість переляканого політикуму відсторонилися від Андрія Садового, щоб не потрапити під гнів влади, на його захист несподівано став Сергій Ратушняк. І це при тому, що саме однопартійці Садового цькують СБУ на Ратушняка за його принципову позицію щодо захисту прав мов національних меншин у Закарпатті.

Ось звернення Сергія Ратушняка у Facebook:

«Панові Луценку.

Колись ви ніби щиро з Морозом йшли ходою «Україна — без Кучми». Обіцяли, що Кучма буде сидіти пожиттєво за вкрадені підприємства і низку політичних замовних убивств. Потім ви очолили МВС з освітою електромеханіка, при якому всі начальники МВС областей кудись у Київ «нагору» носили ЩОМІСЯЦЯ мільйони доларів. Саме тоді ви повторювали, що на руках Ахметова понад три сотні трупів підприємців Донбасу, бізнес яких перейшов до нього. Ба, більше. Ви навіть 12 трупів таки підняли з териконів і показали по ТБ. А потім... п’єте з Ахметовим шампанське перед журналістськими камерами.

Зараз ви також «щиро» вішаєте чотири трупи на сміттєсховищі на Садового. Хоча тисячі трупів на українських шляхах — очевидний речдок до Порошенка, Яценюка і Гройсмана. Про ваш фах і шлях на посаду генпрокурора — помовчимо, бо вже Монголія відсміялася.

Так коли ж ви були щирими і говорили правду? Внесіть ясність, будь ласка.

А Андрію Садовому мій привіт і підтримка. І, судячи з наслідків для Кучми і Ахметова, може спати спокійно і йти в президенти».

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат