Як вийти з тюрми за 5 % від вкраденого

18.03.2017 09:36 ПОЛІТИКА

Комічний серіал про казнокрада Насірова триває.

Якщо колишній податківець-митник під час арешту зміг чудово зіграти роль людини в передсмертній агонії, то зараз цей самий актор показав усій Україні чудовий фокус, як можна вийти з-під арешту всього за 5 % від украденого. Насірова затримала за підозрою крадіжки 2 мільярдів гривень. Але той сердега не довго їв тюремну баланду, бо його дружина витягла десь зі скрині 100 мільйонів і «викупила» чоловіка. Той уже на волі.

З цього приводу закарпатський політик Сергій Ратушняк написав саркастичне звернення до президента Порошенка.

«Петрові Порошенку: Дайте і мені, громадянинові лише нещасної України, вкрасти тільки на одній схемі 2 мільярди грн. (і це за курсом 8—12 грн./дол.),   як ви дали це зробити своєму партнерові Насірову.

Зобов’язуюся після «відсидки» трьох діб у СІЗО дати команду безробітній дружині   внести в бюджет обкраденої держави 100 млн. грн. із подальшою втечею і підкупом суддів, якими ви одноосібно керуєте.

З різниці придбаю громадянство Британії, Угорщини і Панами, придбаю майна в ЄС на мільярд і погоджуся очолити Фіскальну службу України, щоб знову грабувати».

Звичайно, що Насіров наколи не крав би в таких масштабах, якби не мав дах у вищих кабінетах влади. І тепер влада намагається «відмити» свого касира.

Цього тижня Порошенко та влада взагалі здивували. Коли патріоти блокували окуповані території, щоб не дати олігархам грабувати країну, влада називала їх «рукою Кремля». А коли побачили, що народ підтримує блокувальників, то вирішили провести засідання РНБО та визнати блокаду ОРДЛО й одягнути на себе всі лаври. І руки Кремля вже немає.   Примітивні…

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат