Авдіївський синдром

03.02.2017 14:55 ПОДІЇ

Тривалий час на лінії фронту нічого суттєвого не відбувалося. Аж раптом виникла Авдіївка. За три дні вбито 10 українських вояків. Загинули і мирні мешканці. У самопроголошеній ДНР кажуть, що вбили понад 80 наших військових. Інформацію перевірити важко.


Як і через що виникла ескалація конфлікту? Що було каталізатором. Київ переконує, що першими в атаку на промислову зону Авдіївки пішли бандити ДНР, а наші відбили атаку і погнали їх із насиджених позицій. Сепаратисти ж кажуть, що конфлікт спровокований   українськими військовими. Ніхто і не дізнається правду, але було зрозуміло, що авдіївські події тісно пов’язані з деякими подіями у світі, зокрема інавгурацією нового Президента США Трампа. Тут таки наклався візит Президента України Порошенка до Німеччини. Ну і наші внутрішні протиріччя щодо нового законопроекту про мови і нові викриття в корупції вищих чиновників від влади.

Можливо, Порошенко хотів відволікти увагу народу від внутрішніх проблем або викликати реакцію нового Президента США на агресію Росії, розчулити німецького канцлера Меркель.

Насправді ми просто втрачаємо людей, бо хтось вирішив погратися в геополітичні ігри. З Україною вже мало хто хоче мати справу, бо ми погрузли в корупційних скандалах. А головними фігурантами цих скандалів є перші особи держави.

Ось як авдіївські події прокоментував політик Сергій Ратушняк:

«Що показала Авдіївка: Європі та Америці начхати на Україну. Ба більше. Меркель відверто звинуватила Україну в порушеннях тиші й невиконанні капітуляційних «мінських угод». Таким чином, США, ЄС і РФ вже домовилися про нас і за нас! Нас віддали на поталу Кремлю.

Більшість населення Авдіївки ненавидить усе українське, з жахом коментуючи бандитизм «добробатів». Вся молодь і чоловіки воюють на боці ЛНР-ДНР. У цей час гинуть воїни і люди за бізнес Порошенка—Ахметова—Кононенка і Ко.».

А український народ оплакує своїх героїв, які гинуть за країну. Український народ збирає для Авдіївки теплі речі та їжу. Український народ готовий приймати в себе вдома біженців і прилаштовувати дітей. Український народ мобілізується на допомогу воякам та мешканцям Авдіївки, а влада просто шукає, як на цьому конфлікті заробити.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат