Незалежність без пафосу

18.08.2017 16:54 ПОЛІТИКА

Якось тихо і без пафосу йде підготовка до чергового Дня Незалежності України. Жодних анонсів про крупні патріотичні заходи. Свято, яке ще не так давно вважалося головним у країні, перетворюється на «зайвий шашличний вихідний».


А все через те, що радіти нічому. Нема за що пишатися, чим вихвалятися. І якщо ще зовсім недавно поголовно всі ходили у футболках із написом UKRAINE або чіпляли на себе жовто-блакитну стрічку, то зараз це стало моветоном. Соромно за державу.

Стало зрозуміло, що в цій країні при владі не може бути порядних людей. Туди таких не пускають. І будь-які вибори перетворюються на фарс, бо в Україні владу обирає біомаса й електорат, а люди поспішають втекти кудись, де поважають працю громадянина і служать громадянину. Тому в Україні при владі одні бандити змінюють інших. А ми ще досі не розуміємо, чому один міністр каже, що з якоїсь біди українці живуть занадто довго, а інший міністр каже, що з якоїсь біди українці їдять занадто багато.

Ну, а Україна твердо займає перше місце у світі за корупцією. Міністри і чиновники крадуть усе більше. Прокуратура робить вигляд, що когось ловить. Звітує про сотні арештованих на хабарах. А насправді до суду дійшло 9 справ і лише двом корупціонерам винесено вироки. Тому й крадуть усі, кому не лінь. Але скоро у цій країні вже не буде що вкрасти. І не буде кого обкрадати.

Зустрічаємо День Незалеж­ності. Незалежності від свободи, правди, совісті та грошей.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат