2016-й бейбі-рік відкрила дівчинка Анна

Людмила Федоришина 08.01.2016 19:13 ПОДІЇ

Загалом 1 січня на світ з’явилося 11 немовлят: 7 хлопчиків і 4 дівчинки


У Новорічну ніч в обласному центрі Закарпаття у міському пологовому будинку першою о 5.35 на світ з’явилася дівчинка вагою 4100 грамів. Ужгородка Оксана Крецул, мати новонародженої, у коментарі «РІО» зазначила, що пологи пройшли добре, дівчинку назвали Анною.

Це друга дитина у сім’ї Крецулів, на появу дівчинки крім батьків чекав і синочок Марк. Пані Оксана зізнається, що отримати такий подарунок у Новорічну ніч була готова. Оскільки народила під ранок, то встигла ще вдома зустріти Новий рік, а відтак поїхала у пологовий будинок.

Разом із Оксаною Крецул у палаті лежала ще одна молода мама, яка народила 1 січня — Таміла Савчин. За словами жінки, народила хлопчика вагою 3650 грамів об 11.15. Це перша дитина у сім’ї Савчиних. Нарекли первістка Даніелем. «Насправді пологи були заплановані на 12 січня, але коли нас знайомі питали про ймовірну дату народження, ми всім відповідали, що «десь під ялинку». Отак і сталося, Даніель народився в самий Новий рік», — розповіла Таміла.

Загалом 1 січня на світ з’явилося 11 немовлят: 7 хлопчиків і 4 дівчинки. Вслід за першою дівчинкою у пологовому народився хлопчик у Олени Брежинської з смт Середнє. Він з’явився на світ о 6.30. Вага — 2400 кг. Крім Ужгорода та Ужгородського району, в Новорічну ніч народили також жінки з Виноградівщини та Тячівщини. Найстаршій породіллі — 46 років, наймолодшій — 18 років.

Нагадаємо, у 2015 році в Новорічну ніч на світ з’явилося четверо немовлят: двоє хлопчиків і двоє дівчаток.

«РІО» зичить здоров’я і щастя маленьким закарпатцям, які з’явилися на світ у першу добу Нового року.


Людмила Федоришина

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат