Сергій Ратушняк про різницю між заколотом та революцією

02.12.2016 16:57 ПОЛІТИКА

Кажуть, що немає ніякої різниці між заколотом і революцією. Є суттєва різниця.

По-перше, це зміна правлячого класу. У нас одні грабіжники при владі замінили інших. Не прийшла буржуазія замість монархів. І пролетаріат не прийшов замість дворянства.

По-друге, зміна суспільно-політичної форми правління. Самодержавcтво — на соціалізм, диктатуру — на соціалізм чи ліберальну демократію. У нас НІЧОГІСЕНЬКО НЕ ЗМІНЕНО! Кримінально-олігархічний устрій, побудований Кучмою—Медведчуком при повністю вкрадених ліквідних ресурсах держави, так і залишився. Кучма—Медведчук у Мінську підписали капітуляцію України, бо є сексотами КДБ (ФСБ) і пов’язані грішми й кров’ю.

Тому в нас — чистий ЗАКОЛОТ, організований США для санкцій проти РФ і Фірташами—Льовочкіними, які втрачали газовий і банківсько-бюджетні пограбунки на користь Януковича-молодшого.

Трагедія в тому, що той невеличкий прошарок укроеліти, який почав утворюватися після 500-річної русифікації — тече за кордон, сідає в тюрми і гине на Майданах і АТО. Інша маса — вишикувалася до бандитів-ворогів держави і за 20, 200, 500 грн. голосують за них, прирікаючи себе і дітей на рабство в злиднях і знищуючи Україну.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат