Найбільшим ворогом України, можливо, є її лідери

admin 06.08.2016 07:51 ПОДІЇ

Найгіршим ворогом України можуть бути її ж лідери. Про це на сторінках видання Foreign Policy, яке часто публікує критичні статті щодо діяльності уряду України, пише Аскольд Крушельницький.


У матеріалі, присвяченому бездіяльності влади в боротбі з корупцією, Крушельницький відзначає, що уряд України однаково ігнорує вимоги змін як із боку українців, так і з боку закордонних друзів України.
Автор підкреслює, що невдоволення недостатньою допомогою Києву з боку Заходу, поширене в Україні, є проявом хибної думки. Млявий темп змін не означає, що владі України бракує енергії для розбудови системи «під себе».
«Порошенко створює навколо себе «клан» прибічників та олігархів так само, як це робив його корумпований попередник Янукович», — цитується звинувачення на адресу Порошенка з боку нардепа Сергія Лещенка.
Уряд України розкрадає більшу частину допомоги країн Заходу та МВФ. Про це журналістові розповів інший український нардеп від БПП Геннадій Карнацький, який також наголосив, що може підкріпити свої звинувачення доказами.
«Якщо уряд та президент не зможуть чітко продемонструвати реальні реформи (і ув’язнення всіх відомих злочинців займає тут не останнє місце), вони будуть винними в тому, що змарнували дорогоцінну нагоду побудувати гідне, демократичне та заможнє майбутнє для власної країни всупереч тому, що заради цього тисячі найкращих українців пожертвували життям та кров’ю», — пише Крушельницький.

admin

Коментарі :


07.08.2016 20:45 Юрій петранівський

Я живу у Львівській області і цілком тут погоджуюся з даною статтею.Якщо оті всі так звані хренові керовніки не можуть навести порядок з народом уКРАІНИ і по зарплатах і по пенсіях щоб ми всі жили добре,то нехай йдуть нахер всі...........,або так маютьт жити як ми в більшості!а то рожі відкормили а на народ клали ..........то факт!був один "праххффессор" Янукович сука нас всіх обікрав,вті з курвою в РАССІЮ,прийшли інші і дальше нас грабують.Я не боюся нічого моє прізвимще є дійсне!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат