Покарані природою

admin 01.08.2016 12:47 ПОДІЇ

Цього року природа особливо жорстоко обходиться із закарпатцям. Високосний рік. Якщо гроза --то з градом. А град розміром з курячі яйця. Якщо вітер, то такий, що дерева вивертає з корінням.

Ще не встигли деякі райони оговтатися від руйнівних селевих потоків, аж тут не менш руйнівний град, яких завдав лиха на 100 мільйонів.
Ужгород тривалий час обходило боком. Але цього тижня дісталося і обласному центру. У середу буревій повивертав дерева, які чавили автівки, величезні рекламні щити падали, як паперові. Здавалося, що ця біда буде обговорюватися ще довго, як неординарна подія. Але не встигли рятувальники прибрати опалі від буревію гілки та дерева, як вже наступного дня потужний буревій продовжив свій руйнівний хід.
Так, нам розповідали, що клімат тепліє і нам потрібно очікувати природніх катаклізмів. Але це сталося якось дуже швидко.   Це помста природи людям.
Невже ми думали, що можна висипати сміття у водойми, виливати хімію в грунти, вибирати гравій з річок, масово вирубувати ліс і природа все це терпітиме? Природа гнівається. Їй боляче…

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат