Боротьба зі злочинністю й контрабандою витягне з обласного бюджету майже 46 млн. грн.

admin 01.08.2016 12:50 ПОДІЇ

Такі рішення ухвалили депутати Закарпатської обласної ради у четвер 28 липня. За введення мораторію на передачу в приватну власність земель державної власності сільськогосподарського призначення, що знаходяться за межами населених пунктів області, проголосували 44 депутати.

Відтак буде тимчасово заборонено передачу з державної в приватну власність земель сільськогосподарського призначення, що знаходяться за межами населених пунктів Закарпаття.
Мораторій діятиме до набрання чинності Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розширення повноважень органів місцевого самоврядування з управління земельними ресурсами та посилення державного контролю за використанням і охороною земель».

Депутати категорично проти встановлених тарифів на природний газ та електроенергію для населення, оскільки вважають, що вони є завищеними, і навіть надіслали звернення до прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана про перегляд тарифів на природний газ та електроенергію.

Згідно з ухваленою «Програмою профілактики злочинності на території Закарпаття» на 5-річний період, із 2016-го до 2020 рр., передбачене фінансування з обласного бюджету на суму близько 33 млн. грн. За ці кошти придбають автомобілі, оргтехніку, камери відеоспостереження, паливно-мастильні матеріали тощо.

Депутати затвердили і програму боротьби з контрабандою на 5 років із бюджетним фінансуванням на 12,7 млн. грн. Їх також мають витратити   на автівки, щоб краще ловити контрабандистів.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат