Влада України   сама викопала собі яму   в особі Савченко

28.05.2016 18:41 ПОЛІТИКА

Надія Савченко повернулася з російського ув’язнення в Україну.

Президент Порошенко помилував двох російських розвідників-спецпризначенців, звільнив і відправив їх у Росію. Навзаєм російський президент помилував Савченко і відпустив її додому. Порошенко вислав за Савченко свій літак.

Повернення Савченко в Україну транслювали всі телеканали, а політики один поперед одного намагалися втиснутися в офіційну делегацію, яка зустрічала Надю в аеропорту. Була тут і Юлія Тимошенко, бо Савченко є нардепом від фракції «Батьківщина». Юля намагатиметься максимально використати Савченко у своїх пропагандистських цілях. Але…

В аеропорту Савченко якось холодно проігнорувала Юлю Тимошенко. В принципі, їй байдуже до потуг політиків пропіаритися на своєму імені. Хоча народний депутат із фракції «Батьківщина» Іван Крулько пафосно повідомив, що Надія Савченко дисциплінований депутат і ввійде до складу Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони, але якось слабо віриться, що Надя Савченко хоче стати іконою «Батьківщини».

«Савченко після зустрічі в Адміністрації президента поїхала на зустріч із фракцією «Батьківщина». У нас відбулася дуже тепла розмова. Надія — командний гравець, сьогодні вона підтвердила, що є невід’ємним членом команди «Батьківщина», що працюватиме в парламенті, просила допомоги, щоб вона могла якнайшвидше ввійти в нову для неї роботу», — зазначив Крулько.

«Я думаю, що вона у вівторок прийде на своє робоче місце, вона людина військова і ставиться серйозно до роботи, де несе службу», — сказав він.

Ну-ну… Влада дарма ідеалізувала Савченко. Про неї мало що відомо. Мало хто насправді знає, який характер у цієї дівчини і які мурахи в неї в голові. Але щоденні трансляції та повідомлення про українську полонянку зробили з неї національну героїню і фактично вона може зайняти ту нішу, яка потрібна одурманеному народові, який не вірить жодному політикові. А за Надією підуть.

А те, що Надя не має наміру комусь підлизувати, це точно. І буде боротися з тим, щоб вичистити цю владу від погані. Ось що розповіла її подруга Юзик після першої ночі на свободі.

«Надя багато говорить, розповідає, як 5 годин сиділа в автозаку у «стакані», як до останнього не знала, куди її везуть — чи на етап, чи на обмін», — пише Юзик.

За її словами, Савченко вже планує майбутню роботу: «як змінювати країну, як витягати решту заручників Кремля». «Просто рветься наводити лад. Ну, тримайтеся, шановні можновладці», — зазначила Юзик.

І тепер можновладцям, які самі зробили з Савченко ідола, дійсно треба буде «триматися». Ось що з цього приводу написав відомий закарпатський політик Сергій Ратушняк:

«Ось маємо нового ІДОЛА.

Після Ющенків, Ярошів, Яценюків—Турчинових, Савченко — це СМЕРТЬ:

— для Тимошенко, яка її втемну використала, пролізла в парламент, а далі й пальцем не кивнула зі своїм газовим подільником Путіним для їі визволення і планувала через Медведчука тримати її до наступних президентських виборів, щоб випустити її під свій рейтинг;

— для Порошенка, Яценюка, Турчинова, які здали Крим і на крові в Донбасі роблять мільярди.

Це реальний кандидат у Президенти України і реальний переможець цих перегонів.

А далі що? Звісно, як завжди, після зачарування настане розчарування. Але шанс для повного перезавантаження влади крадіїв-клептоманів є! З чим усіх вітаю!

Жанно д’Арк — Надю Савченко — переможи. Тебе не зламав Путін. У тебе є унікальний шанс. Уперед!»

Нема сумнівів, що якщо Надія Савченко піде в політику, то її функція буде виключно «очисною». І це добре. А вже потім до влади прийдуть не просто чесні політики, але й розумні та прогресивні.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат