Вбивця собаки страждає   на психічні розлади

13.05.2016 22:58 ПОДІЇ

У минулих числах «РІО» інформувала про справу навколо живодера, який не так давно в одному зі спальних районів Ужгорода привселюдно відрізав собаці голову, а потім ще деякий час ходив із нею вулицями міста, допоки хтось із перехожих не викликав поліцію.

Чоловіка затримали. Справа набула резонансу. Ще 21 квітня повинно було відбутися перше судове засідання за фактом убивства собаки в Ужгороді. Однак підсудний Вадим Балабохін, який привселюдно відрізав голову собаці, тоді на суд не з’явився.

10 травня відбулося повторне засідання. Як повідомляє видання ProZak.info, цього разу підсудного в зал суду було доправлено під супроводом поліції.

На суді чоловік знову намагався переконати суддів, що вбив собаку, захищаючись від неї, хоча і визнав, що відрізання голови було зайвим. Він також обурювався тим, що преса розповсюдила неправдиву інформацію про те, що він нібито ходив із відрізаною головою собаки понад годину, хоча насправді він ходив лише хвилин 15.

Але на суді випливла інша деталь: Балабохін перебуває на обліку в наркодиспансері й страждає на психічні розлади. Саме через це з нього можуть зняти підсудність, але в такому випадку повинні призначити лікування й ізолювати. Наступне судове засідання відбудеться 7 червня.

Коментарі :


13.05.2016 23:29 СНАЙПЕР ЛЬВІВ

Скотина а не людина дати добре по рилу скотина і копнути добре по сраці на другий раз нехай відріже голову собі


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат