Чому Балога в мери Ужгорода кидає цілу групу кандидатів?

22.08.2015 07:27 ПОЛІТИКА

Штаб Віктора Балоги вирішив у будь-який спосіб захопити Ужгород. Мукачева йому мало, бо, зрештою, на кону стоїть уся область. Саме тому Балога вигадав якусь дивну схему і кинув у кандидати мера Ужгорода відразу кілька кандидатів.


Першим із них активну кампанію почав Віктор Щадей, який не тільки почав тинятися дворами ужгородських багатоповерхівок, а й розповсюджує містом газету з власною агітацією. Навіть перші соціологічні дослідження там опублікував. Звичайно, написав, що він на першому місці. Хоча ужгородці чудово знають, що Щадей уже сидів у мерському кріслі й за той період Ужгород просто провалився. Кілька популістських дій із ремонтом доріг не скрасили того, що насправді накоїв цей ділок укупі ще з кількома прихвоснями.

В обоймі Балоги ще є три кандидати в мери, які будуть йти приховано, щоб не засвітити боса. Серед них і нинішній голова облради Володимир Чубірко. Цей також активно піариться. Головним чином на школах, бо напередодні виборів найбільш вдалою темою для самореклами буде саме Першовересня. Нові парти, комп’ютери, лабораторії, підручники та інше причандалля буде йти нібито від імені Чубірка, хоча насправді є типовими бюджетними вливаннями у школи.

Окрім того, Володимир Чубірко почав зустрічатися з виборцями Ужгорода, нібито вислуховуючи їхні проблеми. А там: обіцянки, обіцянки і ще раз обіцянки.

Чому Чубірко, будучи на посаді голови облради, готовий піти на менш рейтингову посаду мера Ужгорода? Зрозуміло чому. Віктор Балога вже забив крісло голови облради для свого сина Андрія, а Чубірку пообіцяв підсобити в кампанії на мера Ужгорода.

Підстрахувався Балога ще кількома лояльними кандидатурами: «регіоналом», а нині заступником мера Ужгорода Богданом Андріївим, комсомольцем Володимиром Приходьком та… сином нинішнього мера Погорєловим-молодшим.

Певним ресурсом Балога підтримуватиме всіх цих кандидатів, а згодом проведе соціологічний зріз і визначиться з тим, хто найбільш рейтинговий і має шанс вийти у фінал.

Однак Ужгород попри значну частину продажного електорату ніколи не був прихильним до Балог. Розвести ужгородців Балозі вдалося лише тоді, коли він зробив мером Ужгорода Віктора Погорєлова. До чого це призвело, бачать сьогодні всі ужгородці. Більше на кандидатів від Балоги ужгородці не поведуться. Особливо зараз, коли «король залишився голим».

***

{b)(i)Цитата номера{/b)

«Я не думаю, що Порошенку, Яценюку, Гройсману і Ко. слід педалювати кримінальне переслідування «Комітету порятунку України» Азарова.

Навпаки — вивчати досвід. Оскільки ті, хто з них залишаться живими і втечуть до Ізраїлю, цілком плідно скористаються цим досвідом при створенні чергового уряду у вигнанні».

Сергій Ратушняк

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат