Закарпатці почали боротьбу проти спроб клану Балог   приватизувати область

15.08.2015 07:45 ПОЛІТИКА

Настав момент істини щодо нашого краю. Глава клану Балог на одному з центральних телеканалів оголосив, що його політична сила на найближчих виборах спокійно набере понад 50 % голосів, а обласна рада вибере його сина Андрія головою.


Політик Сергій Ратушняк уже оголосив на своїй сторінці у Facebook мобілізацію прогресивних закарпатців.

«Шановні краяне!

Для тих, хто розуміє, що трагедія нашої держави це влада антиукраїнських сил, які утворили систему кримінальної олігархії, і що наш край деградує і не розвивається з причини узурпації всіх гілок влади одним злочинним угрупованням братків Балог—Петьовки (офіційно це партія «ЄЦ»), і бажає змінити ситуацію на користь усіх мешканців Закарпаття, пропоную:

Створювати районні, міські осередки, висувати кандидатів у депутати до обласної ради від партій, чиї юридичні обласні осередки є в нашому розпорядженні.

Пропозиції надати в мою особисту поштову скриньку соцмережі Facebook», — написав Сергій Ратушняк.

Варто зазначити, що протест проти намірів Балоги феодалізувати Закарпаття зріс після того, як його кишенькова партія «Єдиний центр» по всій області рознесла таке собі звернення до закарпатців, у якому явно тхне державною зрадою.

Відомі вчені, політики та письменники відкрито виступили проти клану Балог та його апетитів приватизувати область. Навіть колись лояльні до Балоги активісти Євромайдану закликають вгамувати пил Балог і нагадують йому, що війна на Сході України, яка забрала життя десятків тисяч людей, також починалася з подібних листівок.

Закарпаттю потрібен мир і спокій, тому Балогу треба негайно поставити на місце.

Ось характерний лист нашого читача з цього приводу.

Для чого Балога придурюється?
«Шановна редакціє! Мені, як і багатьом іншим закарпатцям, надійшов так званий «лист щастя» від партії Балоги «Єдиний центр». Балогівці в ньому бідкаються, що влада не дає нам тут у Закарпатті спокійно жити і що всі біди в Закарпатті через дії центральної влади.
Я вважаю, що це верх цинізму з боку Балог. Ці політичні повії звикли до того, що все Закарпаття повинне бути в їхніх руках, а як лише запахло смаженим, то відразу почали розносити по області листівки, виправдовуючи себе і звинувачуючи владу.
Сподіваюся, що всі мої земляки зрозуміли, що Балога просто придурюється.
По-перше. Він сам зізнався, що фінансував «Правий сектор». Тому він не просто знав, що його «правосеки» поїдуть на розбірки до Мукачева, а швидше за все він особисто нацькував бойовиків на свого конкурента в контрабанді Ланя.
Таким чином, це не центральна влада винувата в тому, що в нашій області розгорівся конфлікт, бо влада лише вживала заходи, щоб цей конфлікт погасити. А винуватий сам Балога, який затіяв розбірки з Ланьом.
По-друге. Балога каже, що закарпатці ледве зводять кінці з кінцями через центральну владу. І це каже людина, яка була на дуже високих посадах при всіх минулих президентах та урядах. Той, хто з високих київських владних крісел просто повинен був озолотити область, але натомість озолотився сам.
Окрім того, запитайте у Балоги, чи це центральна влада винувата в тому, що в його рідному Мукачеві маршрутки найдорожчі в області. Чому в не Балоговому Ужгороді маршрутки коштують усього 3 гривні, а в Мукачеві, яке повністю контролюється партією Балоги «Єдиний центр» — 4 гривні?
І варто запитати Балогу, чому він обмежує своїх земляків-мукачівців у виборі? Чому всі продукти в Мукачеві повинні продаватися лише в супермаркетах Балоги і він може ставити на продукти ціни, які захоче, бо нема альтернативи? Хіба тут також центральна влада винувата?
Я дуже радий, що більшість моїх друзів та знайомих, які також отримали листівки від Балогового «Єдиного центру», зрозуміли, що їх просто обманює клан аферистів. Але багато людей ще вірять Балозі. Головним чином ті, хто отримує від них якісь подарунки: або портфелі до Першого вересня, або спортивний інвентар та інші дрібнички. Люди просто не розуміють, що їх купують маленькими подаруночками, щоб потім прийти до влади і обкрадати тих же людей на мільйони.
Бажаю закарпатцям бути мудрішими і не дати себе обманути.
Василь Кузьма, лікар

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат