Повернути вкрадені гроші

18.10.2014 08:45 ПОЛІТИКА

Більшість кандидатів у депутати на цих виборах лише обіцяють манну небесну, але майже ніхто не каже, де її взяти. Бо більшість кандидатів йдуть на хвилі революційного піднесення, а якщо копнути глибше, то мало хто з них взагалі розбирається в економіці чи політиці.


Із усіх програм виділяється лише програма відомого громадського діяча та політика Сергія Ратушняка, у якого великий управлінський досвід. Ратушняк переконаний, що гроші є, їх просто потрібно забрати у злодіїв-олігархів.

Із програмних тез Сергія Ратушняка «30 кроків до порятунку України»: «90 % національних багатств належать купці олігархів. Націоналізуємо незаконно привласнені олігархами стратегічні державні підприємства!

Повернемо гроші, вкрадені керівництвом попередньої влади!

Судді, прокурори, генерали та чиновники, які обібрали українців до нитки, на знак подяки за злочини отримують ще й пенсії, які в десятки разів перевищують пенсії трудівників. Злодії повинні бути позбавлені майна та космічних пенсій!

На пенсії колишні робітники та селяни не можуть вижити, тоді як депутати, судді, прокурори та міністри мають пенсії вдесятеро більші. Скасуємо дискримінаційну систему пенсійного забезпечення!

Повернемо пільги дітям війни, чорнобильцям, ветеранам війни, скасовані діючою владою. Встановимо щомісячну індексацію пенсій з врахуванням коефіцієнта інфляції.

Не допустимо знищення малого та середнього бізнесу, натомість будемо надавати малому бізнесу пільги для противаги монополіям олігархів!

Скасуємо оплатну систему першої вищої освіти. Кожен має право на отримання безкоштовної вищої освіти.

Надамо працівникам охорони здоров'я та освіти статус державного службовця. Не можливо допускати, щоб люди, які відповідають за здоров'я та розум нації, жили в злиднях».

ТЕГИ : сергій ратушняк

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат