Чи спить спокійно   Ковач?

Громадський рух «Чесно» 18.10.2014 08:29 ПОЛІТИКА

Відомі українські журналісти згадують ті дні, коли нардепи приймали у Верховній Раді диктаторські закони. Як відомо, серед тих, хто протизаконно руками голосував за ці фашистські закони, були і закарпатці Василь Ковач та Михайло Ланьо, які знову балотуються в Раду.


Настя Станко: «Орвеллу і не снилося: Янукович виявився кращим утопістом»
«Особливо запам’яталася законотворча ініціатива, аби заборонити їздити в колоні більше 5 автівок. Суть цих законів — обмеження будь-якої свободи. Влада всього боїться, тому й забороняла все, чого сама боялася. Ми опинилися у книжці Орвелла водночас. Але Орвеллу й не снилося: Янукович виявився значно кращим утопістом. Той пакет документів був таким безглуздим та антилюдським, що за цією межею вже могло бути все що завгодно. Через їхні так звані законотворчі ініціативи ми би могли опинитися в сучасному Середньовіччі, де вже почали на суд інквізиції притягати людей пачками і судили за будь-що. Зараз ми воюємо проти зовнішнього агресора, тоді була війна проти незгодних із владою».

Зураб Аласанія: «Для мене не існують ті, хто брав участь у «копитному голосуванні»
«Мені байдуже, що народних депутатів, які голосували за пакет «драконівських законів» від 16 січня, хочуть виставити жертвами. Перш за все вони — мої представники, які мають захищати мої права і мою країну. Для цього ми делегуємо їх у Верховну Раду. Ті, що тягнули руки за диктатуру, для мене більше не існують. Я не хочу бачити їх у наступному парламенті. Я їм більше не довіряю. Крапка. А за «копитне голосування» вони взагалі мають бути покарані».

Наталка Гуменюк: «Вибори — найкраща форма люстрації»
«Чи мають іти до парламенту ті, хто голосував за «диктаторські закони»? Ви скажете: люди можуть помилятися, піддаватися тиску. Але треба пояснювати свою позицію, розповідати виборцям, чому так вчинили, просити пробачення. Й може пощастить, у що особисто я геть не вірю. Бо вибори то найкраща форма люстрації. А виборці мають бути впевнені, що народний обранець так більше ніколи не вчинить. А яка впевненість може бути в депутатах, які, не спитавши своїх виборців, хотіли встановити у вільній країні диктаторський режим?»

Наталія Лигачова: «Треба перекрити кисень парламентським заробітчанам: голосуйте з розумом!»
«Я шокована, що стільки народних депутатів, які голосували за «драконівські закони» 16 січня, знову балотуються! Мені здається, що ці люди взагалі не здатні зробити висновків. Їх життя не вчить. Вони в мене викликають відразу, бо завжди будуть голосувати за вказівкою, під впливом кон’юнктури. Я хочу звернутися до виборців: голосуйте з розумом, треба перекрити кисень парламентським заробітчанам!»

Громадський рух «Чесно»

ТЕГИ : Василь Ковач

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат