Де гроші?

Дмитро Легеза, м. Ужгород 17.10.2014 19:25 ПОЛІТИКА

Всі ми стали свідками масованої інформаційної атаки з боку різних партій та кандидатів. Вибори на носі, тому про нас згадали. Я так званий звичайний ужгородець. Такий, якого кандидати в депутати чи політологи називають електорат.

Маю звичайну родину і живу у звичайній ужгородській квартирі панельної дев’ятиповерхівки. Ще маю роботу і зарплату до трьох тисяч гривень на місяць. Одним словом, я такий, якими є більшість із тих, кого зараз намагаються переконати різні кандидати та партії голосувати за них.

Всі мені обіцяють безхмарне життя в новій країні у випадку, якщо за них проголосую! Дехто навіть намагається втиснути в руку 200 гривень під розписку.

Але мені вже набридли ці обіцянки. Мені гарне життя вже обіцяють понад 20 років, а я з родиною ледве перебиваюся від зарплати до зарплати. І так більшість ужгородців. Бо ви лише обіцяєте, але ніхто з вас так і не пояснив, що такого ви зробите, щоб мені жилося краще.

На наші скарги про важке життя лише кажете, що грошей немає. Брехливі пси! Як так, що у країні, яка після розвалу СРСР була потенційним економічним лідером світу, немає грошей??? Так от, грошей немає на людей, бо вони є лише в «обраних». Купка   злочинців прибрала до рук усю економіку включно з енергетикою і тепер ця купка жирує, диктує умови і робить подачки. Дякую! Не потрібні мені ці подачки!

Гроші у країні є, їх просто потрібно забрати у злодіїв. Енергетичні злодії прибрали до рук усю енергетику і диктують тарифи. Так от, чому влада досі не націоналізувала енергетичну галузь? Чому влада не націоналізувала фінансову сферу і банки й надалі доять власний народ? Чому важка індустрія, яка могла би годувати весь народ, годує лише купку злодіїв? Чому важка індустрія і досі не націоналізована? Чому влада не поверне вкрадені олігархами народні гроші з офшорів?

Знаєте чому? Тому що президентом став один із олігархів, а він своїх чіпати не буде. І все оточення влади олігархічне і їм просто начхати на людей. Про людей згадують лише тоді, коли вибори.

Так от, наді мною, як і над всіма ужгородцями, не потрібно більше експериментувати. З усіх кандидатів про необхідність націоналізації енергетичної, індустріальної   та банківської сфер говорить лише Сергій Ратушняк. При цьому він сам не бідний, але готовий боротися з олігархами і змусити їх поділитися з народом! Я прочитав його програму «30 кроків порятунку України» і можу підписатися під кожним його словом! Я за Ратушняка, а всім іншим кандидатам-обіцяльникам раджу більше не засмічувати наш під’їзд у будинку гарними листівками та газетками. Не допоможе! Я за сильного та рішучого кандидата, якому можна довіряти!

Дмитро Легеза, м. Ужгород

ТЕГИ : огляд листів

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат