Балогів­ські жі­ноч­ки напали на наметове містечко проти Балог

18.07.2014 15:24 ПОЛІТИКА

Як ми повідомляли, перед будівлею Народної ради в Ужгороді триває безстрокова акція протесту проти узурпації влади кланом Балог. Як повідомив ініціатор акції Іван Данацко, днями співпартійки Балог від «Єдиного центру» (варто нагадати, що партія «Єдиний центр» створена на базі колишньої Партії приватної власності й на президентських виборах 1999 року ця партія входила до виборчого блоку «Наш вибір — Леонід Кучма!») напали на наметове містечко і знищили агітаційні матеріали.


Міліція розслідує інцидент за фактом нападу на наметове містечко поблизу Закарпатської ОДА. Камери спостереження чітко зафіксували неправомірні дії неадекватних жіночок. Наразі слідчі встановлюють місцезнаходження депутаток Берегівської міської ради Наталії Бізілі, Ольги Бізілі та Світлани Чирибан, які вчинили хуліганські дії, пошкодивши майно, належне громадському діячеві Іванові Данацку, повідомляє trubyna.org.ua.

У той час, коли громадськість Закарпаття дедалі рішучіше вимагає люстрації сімейного клану Балог, його підгодовані прихильниці чинять опір громаді, вдаючись до протизаконних дій.

ТЕГИ : віктор балога

Коментарі :


21.07.2014 21:36 Також лікар

Колего, назвіть хоч один приклад того, що зробив Балога для Закарпаття. Якщо щось комусьб подарував, то лимше для піару. Він крадій і буде за це покараний. Він не зможе пояснити жодного вкраденого мільйону.


21.07.2014 00:34 ф

Який бы не був паскудний клан балог, але вочевидь вони є тепер фактором стабільності в регіоні, уявіть якби не було в Закарпаття свого "газди", тут би кошмар робився в боротьбі за владу між місцевими "кланами". Так що може не так і погано.


18.07.2014 20:45 лікар

залиште балог ви зробіть для закарпаття та для медичних закладів те що роблять ці люди тоді і люструйте


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат