130 тисяч гривень вдалося зібрати на благодійному показі мод   ужгородської дизайнерки

Людмила Федоришина 20.12.2013 16:12 ПОДІЇ

Другий благодійний показ мод, який організували ужгородська дизайнерка Роксолана Новак спільно з власницею агенції урочистих подій «Майстерня свят» Наталією Янцо, відбувся минулої суботи. Як інформувала «РІО» в минулих числах, захід організували, щоб допомогти у зборі коштів для 6-річного Івана Кереканича, якому встановили діагноз «гострий гібридний лейкоз». Дитині терміново потрібна трансплантація кісткового мозку. За операцію готові взятися угорські лікарі з Будапешта. Вартість її — 160 тисяч євро.


Роксолана Новак представила колекцію вечірніх суконь із колекції весна—літо-2014 під назвою «Cristal». До речі, саме цією колекцією з 11 суконь ужгородська дизайнерка в цьому році закривала престижний фестиваль «Франківський подіум». Крім того, гості мали змогу ознайомитися з колекцією молодіжного хутра від салону «Норка» та дизайн-студії М. Волосовської. Також організатори в рамках заходу провели благодійний аукціон, виставивши ексклюзивні лоти. Так, до прикладу, засекречений лот презентувала Наталія Янцо, гості до останнього не підо­зрювали, за що вони борються. Як виявилося згодом — це був політ на повітряній кулі. Роксолана Новак виставила на аукціон виготовлення під спецзамовлення вечірньої сукні. Художниця з Мукачева Октавія Ващук — авторську картину. Салон «Норка» презентував кілька лотів, серед яких покривало з мутона, хутряні шапки, шарфи та шуба. Відомий кондитер Валентин Штефаньо виставив на аукціон проведення майстер-класу з приготування цукерок, Федір Шандор, відомий туризмознавець, проректор УжНУ, виставив два лоти — ексклюзивні пляшки вишуканого закарпатського вина. Найдорожчими, за словами пані Роксолани, стали покривало з мутона, картина та політ на повітряній кулі.

Благодійний захід відвідали 200 гостей і цим самим уже зробили свій маленький внесок у порятунок дитини. Загалом організаторам вдалося зібрати 130 тис. грн. Відрадно, що завдяки Наталії Янцо до заходу долучилася киянка Тетяна Галіцина, яка нещодавно перемогла в конкурсі «Польща має талант», підкоривши своєю пісочною анімацією. Пані Тетяна, дізнавшись про наміри організаторів, перерахувала 80 тис. грн. із власного виграшу 6-річному Іванкові, а також долучила до благодійного показу свого талановитого учня, який показав гостям ніжну пісочну анімацію — історію життя хлопчика, на лікування якого збирали кошти.

Насамкінець у коментарі «РІО» Роксолана Новак зазначила: «Якщо ми хоч трошки допомогли принаймні одній дитині, то такі заходи потрібно проводити й надалі. Це ще один шанс нагадати людям про справжні цінності в житті».

Людмила Федоришина

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат