У Закарпатській області споживання газу знизилося

20.12.2013 16:09 ПОДІЇ

17 грудня під головуванням віце-прем’єр-міністра України Олександра Вілкула відбулася Всеукраїнська селекторна нарада з питань забезпечення стабільного функціонування систем життєзабезпечення населення країни. У нараді взяли також участь голова Закарпатської облдержадміністрації Олександр Ледида та керівники профільних відомств.


Під час наради обговорили питання розрахунків підприємств та населення за спожиті енергоносії, газопостачання, стан дорожнього господарства, роботу служб із надзвичайних ситуацій та готовність областей до зимового періоду.

Як розповів Олександр Ледида, наразі споживачі області протягом січня—листопада розрахувалися за спожиту електроенергію на 102 %, за природний газ розрахунки складають 108 %. За останні 11 місяців вдалося скоротити споживання газу на 24252,643 тис. куб. м.

На сьогодні на складах профільних служб знаходяться 13452 тонни протиожеледної суміші, 5800 тонн відсіву та 1300 тонн солі. Крім того, в наявності 65 тонн дизпалива та майже 8 тонн бензину.

Для попередження та ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків у зимовий період облдержадміністрацією сформовано резерв паливно-мастильних матеріалів у обсязі 7 тонн.

ТЕГИ : Олександр Вілкул

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат