Майстер-клас із кіно   проведе в Ужгороді   Микита Кузьменко

08.11.2013 16:28 ПОДІЇ

Вперше в Ужгороді в рамках ІІІ Конкурсу короткометражних фільмів «Міграція — спроба втечі чи право на краще життя» майстер-клас із кіно проведе український режисер, оператор та документаліст Микита Кузьменко.

Попрацювати з сучасним українським митцем бажаючі зможуть під час семінару «Міграція — спроба втечі чи право на краще життя», що проводитиметься 14 листопада о 18.00 у Закарпатському обласному Будинку культури профспілок (м. Ужгород, вул. Руська, 3).

Цей захід організовує БО «Комітет медичної допомоги в Закарпатті» в першу чергу для тих, хто планує взяти участь у Конкурсі короткометражних фільмів «Міграція — спроба втечі чи право на краще життя» (подробиці на сайті http://www.cam-z.org). Тому, крім майстер-класів із кіно, учасники зустрічі матимуть змогу поспілкуватися з представниками Асоціації «Bistro Interculturel» та Федеральної комісії з питань міграції (Швейцарська Конфедерація), які перебуватимуть у Закарпатті в цей час.

А модератором заходу виступить відомий український правозахисник Максим Буткевич.

Участь у майстер-класі (так само, як і в самому конкурсі) — безкоштовна, його можуть відвідати учасники конкурсу, а також усі зацікавлені.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат