На телеканалі «Тиса-1»   стартує громадсько-політичне ток-шоу «Про головне!»

18.01.2013 12:30 ПОДІЇ

У новому телепроекті плануються важливі теми, різні думки, гострі питання, чесні відповіді. Професійна команда журналістів, аналітиків, незалежних експертів пропонує своїм глядачам із 24 січня щочетверга о 19.20 у прямому ефірі на телеканалі «Тиса-1» говорити «Про головне!».


Наталія Штефуца, заступниця генерального директора з питань радіо- та спеціальних проектів телеканалу «Тиса-1»: «Проект «Про головне!» планує стати епіцентром, у якому зійдуться всі думки. Власне, сама назва говорить за себе. В новому ток-шоу говоритимуть про головні теми, що хвилюють суспільство. Це буде щось на кшталт дуелі протилежних думок, а перемагати у двобої має раціональна думка. Думаю, громадськість повинна долучатися до обговорення суспільно важливих тем. Тому це буде спроба відкритого діалогу журналістів, громадськості, влади, опозиції та незалежних експертів. Пілотним варіантом такого громадсько-політичного ток-шоу був телемарафон «Вибори-2012» та «Вибори-2012. Підсумки», що був у ефірі на телеканалі «Тиса-1». Досвід показав, що зібрати різних експертів, почути різні думки в одній студії все-таки можливо. Щоправда, отримати чесну відповідь не легко. Проте спробуємо».

Олександр Мерявчик, ведучий ток-шоу «Про головне!»: «Подібної платформи для змістовної, цікавої та професійної дискусії давно бракувало в нашому медіа-просторі. Ми сподіваємося, що цей проект викличе неабиякий інтерес у глядачів телеканалу «Тиса-1» і стане джерелом інформації для кожного у вирішенні іноді й буденних, але часто заплутаних справ».

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат