Оголошення. Керівництво Управління НБУ в Закарпатській області проводить особисті прийоми

admin 11.01.2013 15:38 ПОДІЇ

Прес-служба Управління Національного банку України в Закарпатській області повідомляє, що відповідно до вимог Закону України «Про звернення громадян» в Управлінні Національного банку в Закарпатській області начальник управління та його заступник ведуть особистий прийом громадян.

Особистий прийом громадян керівництвом Управління Національного банку України в Закарпатській області проводиться за адресою: м. Ужгород. пл. Пушкіна, 1.
Начальник Управління НБУ в Закарпатській області В. Коляско проводить особистий прийом щочетверга з 15.00 до 17.00; заступник начальника управління Л. Лендєл — щовівторка з 14.00 до 16.00.

Запис на особистий прийом проводиться відповідальним працівником Управління напередодні та у встановлений графіком особистого прийому громадян день телефоном (0312) 61-93-41.

Нагадуємо, що в Управлінні Національного банку України в Закарпатській області діє «телефон довіри» за номером (0312) 61-93-47, який працює цілодобово в автоматичному режимі. За цим телефоном громадяни можуть звернутися для отримання роз’яснень із питань, пов’язаних із діяльністю банківської системи області, та поскаржитися на роботу банків регіону (в межах компетенції управління).

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат