Плюнути в обличчя

02.03.2012 17:03 ПОЛІТИКА

Екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка засуджено до 4 років позбавлення волі. Також суд вирішив конфіскувати все особисте майно Луценка та позбавити права обіймати державні посади протягом 3 років.

Сам Луценко вважає своє засудження подарунком президентові Вікторові Януковичу на другу річницю інавгурації. «Я думаю, що після вироку вголос звучатимуть слова: «Любий Вікторе Федоровичу, вітаємо Вас з другою річницею інавгурації», — сказав він, коментуючи вирок суду.

Він наголосив, що експертиза Генпрокуратури не встановила збитків, завданих Луценком Пенсійному фонду, що підтвердила експертиза захисту. Разом із тим, суд постановив стягнути з Луценка кошти цивільного позову в повному обсязі. «Суд прочитав заготовлене політиками рішення», — переконаний екс-міністр.

Нагадаємо, що лише один свідок із допитаних визнав провину Луценка. Після оголошення вироку Луценко у відчаї просто плюнув прокуророві в обличчя.

Дивує блюзнірство деяких політиків. Зокрема, міністр-надзвичайник Віктор Балога заявив, що вважає вирок Луценку неадекватним. «Мене засмутив цей вердикт. Я ніколи не приховував, що хотів звільнення Луценка. Те, в чому його обвинуватили, дрібно й непереконливо», — заявив Балога.

А от народний депутат Геннадій Москаль нагадав Балозі, як він тиснув на Генпрокуратуру, вимагаючи засудити міністра МВС за перельоти та іменну зброю.

«Вікторе Івановичу, побійтеся Бога! Хіба можна так відверто перефарбовуватися залежно від політичної кон’юнктури і наближення до виборів? — коментує народний депутат Геннадій Москаль «одкровення» Віктора Балоги про те, що його засмутив вердикт Юрієві Луценку, і що він ніколи не приховував, що хотів його звільнення. — Як вам не соромно так відверто брехати в очі українському народу, якщо ви, будучи главою президентського секретаріату Ющенка, разом зі своїм заступником Пукшиним особисто збирали матеріали проти Луценка і тиснули на Генпрокуратуру й суд, щоб засудити його начебто за незаконні використання літака Внутрішніх військ МВС у 2005—2006 роках, а також нагородження іменною вогнепальною зброєю? Адже безпосередньо за вашою вказівкою Головне слідче управління з розслідування особливо важливих справ Генпрокуратури порушило проти Луценка дві кримінальні справи. Постанови про це були скасовані Подільським районним судом, що підтверджено Апеляційним судом Києва і Верховним Судом України. Можна, звичайно, намагатися вдавати з себе невинне ягня перед виборами, але має бути хоч якась межа цинізму!..»

ТЕГИ : юрій луценковіктор балогагеннадій москальвіктор янукович

Коментарі :


03.03.2012 11:49 д

эка как тебя вставило Напиши где травку покупаеш


03.03.2012 11:21 ЮРІЙ ЛЬВІВСЬКА

Я щось часто почав писати до вашоі газети!Знаєте чому!Бо ви друкуєте свох читачів так,як вони вам пишуть - відверто.Бо накіпіло!А то що ЛУЦЕНКО плюнув в рожу прокурору - правильно зробив.МОЛОДЕЦЬ!!Луценко не виноватий!Кримінальний авторитет ЯНУКОВИЧ - "прохффессор" в лапках,посади і ЛУЦЕНКА,ТИМОШЕНКО,ІВАЩЕНКА ... із своєі зековськоі мстливості!ЗЕК привик командувати!Кримінальні авторитети дуже мстливий народ!Ну а прокурор вимушений наіжджати на підсуднього,бо якщо буде не так робити як хоче ХАМ,завтра отримає пінка під зад і вилетить нікакой!І суддя,і прокуратура отримала заказ посадити тих,хто виступає проти ХАМА і його кодла!Я також не хочу бачити ХАМА в керівному кріслі УКРАІНИ...І мене ніхто не переконає!НЕ ХОЧУ!!!!!Є тільки один вихід - відстріл!Ніхто не повинен знущатися над людьми чи то ЯНУКОВИЧ,чи то курва ГАНЗІ ГЕРМАН,чи то харківсько жидовка БОГОСЛОВСЬКА!!!!!!НІХТО!!!!!!!!!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат