Губернатор змусив   чиновника   вибачитися перед сільською вчителькою

Василь Іванчик 17.08.2012 17:00 ПОЛІТИКА

Увага ЗМІ та громадськості до історії Лариси Сарваш, директорки Чабанівської сільської школи (Ужгородський район), яку погрожували звільнити з посади через те, що вона очолила районну організацію партії «УДАР», занепокоїла навіть головного «регіонала» області — Олександра Ледиду. В середу, 15 серпня, він вирішив особисто залагодити ситуацію.

Конфлікт між Ларисою Сарваш і керівництвом ряду відділів районної державної адміністрації, пов’язаних з освітою, виник акурат після того, як поряд із її іменем у «РІО» та районних газетах уперше з’явилася приставка «голова Ужгорородської районної організації ПП «УДАР Віталія Кличка»». Після цього її почали викликати на «профілактичні бесіди», спочатку до чиновників нижчого рангу, а потім навіть у кабінет до голови Ужгородської РДА Руслана Чорнака.
Лариса Сарваш не розгубилася і розповіла все журналістам. До речі, сам Чорнак у коментарі ЗМІ наступного дня не спростував той факт, що з директором школи дійсно велися бесіди про те, що через її політичні погляди їй не можна займати керівну посаду.

Сама Лариса Василівна переконана, що від звільнення її врятував тільки Закон «Про вибори народних депутатів України», який унеможливлює таку розправу з тими, хто став кандидатом у народні депутати.

Тим не менше, посадовці продовжували ігнорувати будь-які закони і не підписували заяву жінки щодо відпустки, яка передбачена для кандидатів у народні депутати, до моменту, поки в конфлікт не втрутився губернатор Закарпаття.

«У кінці зустрічі мене запевнили, що ні під час виборів, ні після них до мене більше не буде жодних претензій через те, що я, будучи директором сільської школи, очолюю районну партійну організацію «УДАРу», адже жодного разу агітацією в стінах школи не займалася», — розповіла пані Сарваш.

Опозиція занепокоєна: на Закарпатті, втім, як і по всій Україні, в провладну партію «добровільно-примусово» записали майже всіх директорів шкіл. Більшість виборчих дільниць розміщена саме у школах, а вчителі та директори шкіл практично завжди працюють на виборах членами виборчих комісій.

Василь Іванчик

ТЕГИ : олександр ледида

Коментарі :


18.08.2012 10:30 Люба

Більшість таких...на жаль! А страх перед ПРдунами кардинально міняє психологію людей,які здатні на зраду найближщих людей, навіть рідної матері.


17.08.2012 17:55 vasya

Азаров - молодец! Уже купил себе шапку и постолы!!??? Ему бы еще купить Трембиту и трубить на весь мир: ОЧЕНЬ ПЛОХО ДЕЛАЕТ ОПОЗИЦИЯ, КОГДА ОБСИРАЕТ ПАРТИЮ РЕГИОНОВ, АЗАРОВА И ЯНУКОВИЧА!!??!! Я думаю, что сам Азаров и Янукович обосрался и воняют на весь МИР!!!! Он даже скорее всего НЕГРАМОТНЫЙ и НЕСПОСОБНЫЙ ВЫУЧИТЬ украинский язык. Прочитать даже не может с ЗАПИСКИ. Неужели такие дебильные люди все у парламенте и кабинете министров????


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат