Оборудка у дві руки

25.05.2012 17:15 ПОЛІТИКА

У жалюгідній іпостасі перебуває попереднє керівництво УжНУ. У відчаї воно ставить палки у спиці як може і де може. У минулому номері ми повідомляли про те, як частину майна Ужгородського Національного університету було переведено під житло екс-ректора. Й ось джерело навело схему цього дерибану.


«18 січня 2012 року т. в. о. ректора Олександр Сливка підписав наказ про безоплатну передачу в приватну власність ректорові Миколі Вегешу престижного приміщення в центрі Ужгорода загальною площею 107 кв. м. Його ринкова вартість — близько 250 тисяч доларів США. Але на рахунок УжНУ М. Вегеш сплатив аж 2 гривні 29 копійок!

Вражають нюанси. Наказ відмовилися завізувати відповідальні службові особи університету, зокрема начальник юридичного відділу. А бухгалтерія, наперед знаючи про незаконність оборудки, приватизоване Вегешем під квартиру приміщення не списала з балансу УжНУ. Виникає резонне запитання, коли правоохоронні органи нарешті візьмуться за відновлення законності в УжНУ і коли панове О. Сливка з М. Вегешем повернуть майно, по-рейдерськи забране в університету. Не віриться, що тодішній т. в. о. ректора Сливка безкорисливо вліз у кримінальну схему», — йдеться в повідомленні, яке надійшло на електронну скриньку нашої редакції. Сподіваємося, правоохоронні органи таки дадуть відповідь.

ТЕГИ : УжНУмикола вегеш

Коментарі :


28.08.2012 20:55 неважно

брєд і це всі прекрасно знають . . . . тут Сливка замішений небув.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат