«Братки» гвалтівників-балогівців збирають для них гроші й погрожують «бидлу»

13.04.2012 18:13 ПОЛІТИКА

Друзі головного підозрюваного у справі про згвалтування і вбивство Оксани Макар зібрали вже 100 тисяч гривень на адвоката. Прихильники гвалтівників організували у мережі цілий рух на їх підтримку, пише «Комсомольская правда в Украине».


після того, як були закриті групи, що мали альтернативну думку про Оксану Макар і про те, що сталося», — розповів Ілля, один із активістів руху на підтримку гвалтівників. «Ви розумієте, що громаді нав’язують хибні цінності, повій звеличують до рівня героїв нації, ховають їх на місцевих VIP-місцях, а на родини всіх інакодумаючих влаштовують публічне цькування», — заявив він.

У закритих групах і форумах прихильники гвалтівників пишуть: «Женька — герой! Все правильно зробив, просто дівка живучою виявилася». «Ого, як бидло збунтувалося, але нічого, ми їм ще покажемо». «Якби нам не заважали заангажовані раби зомбоящика (телевізора), ми би зібрали набагато більше коштів», — сказав Ілля.

За словами психолога Марії Чижової, за сторінкою у соціальній мережі можна багато чого розповісти про особу. «Не може людина без певних відхилень на своїй сторінці у соціальній мережі розміщувати відео, в якому живу людину ріжуть на частини бензопилами. А під цими кадрами десяток коментарів 18—20-річних хлопців і дівчат: «Як круто! Хотів би і я так спробувати!».

Як ми повідомляли, у Миколаїві троє хлопців згвалтували дівчину Оксану Макар, потім її придушили, загорнули в простирадло, віднесли на будівництво і підпалили. Дівчина вижила. Їй ампутували руку і ступні. Однак згодом через крововилив у легені Оксана померла. По всій Україні відбулися мітинги із закликом покарати злочинців. Ними виявилися діти чиновників. Один із них працював активістом і спостерігачем місцевого осередку партії Балоги «Єдиний центр».

ГУ МВС України завершило розслідування резонансної справи Оксани Макар. Найближчими днями матеріали передадуть до суду.

ТЕГИ : віктор балога

Коментарі :


16.04.2012 07:36 ЮРІЙ ЛЬВІВСЬКА обл

Я вже став ВАШИМ постійним дописувачем,навіть не знаю,чи це добре,чи це погано!Оті так звані "братки" починають кипіш,бо ж взяли іхніх кончених і опущених по-поводу злочину який вони зробили!Оксана Макар померла - біда страшна!В такому випадку є один вихід - тільки стріляти отих всіх мажорів!Не здивує мене,якщо оті всі троє опущених - будуть виправдані і випущені з залу суда!Народ вже,наприклад,звик до таких випадків!І не до теми!Ви гляньте як голосують у В Р так звані "слуги народа".Жмуть оті кнопки один за 10-20 чоловік,відсутніх в тому залі - так нібито приймають якісь закони!Думаю,що оті всі закони і не треба виконувати,бо вони всі прийняті з порушенням Конституціі!!!Не держава.а велика помийна яма,якою керує "ВОР В ЗАКОНІ" і шайка кримінальних авторитетів!А чого тут дивуватися!Тепер навіть і не знаєш як називати того ЯНУКОВИЧА - чи президент,з малоі буковки,чи "великий" плагіатний письменник!Сміх та й годі!Ні одна Держава немає такого тупоголового і бездарного керівника - "доктора і проффессора" як ця УКРАІНА,яку треба переіменувати на УРКАіну!!!!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат