Сергій Ратушняк: ГОЛОВНЕ ЗЛО І ТРАГЕДІЯ ЦІЄЇ ОБЛАСТІ — Вітьок Балога

Сергій Ратушняк 07.09.2012 16:10 ПОЛІТИКА

Держава Україна на 22­му році своєї незалежності позбавлена майбутнього і навіть засобів для існування.

Як це відбувалося. Спочатку перший президент із третьої за потужністю ядерної держави зробив безхребетне утворення на мапі Європи. Продали Чорноморський флот, а також риболовецький і транспортний, за копійки віддавалися стадіони, родовища, пішли за безцінь перші обленерго.

Другий президент вчинив стратегічний злочин проти держави — ваучерну приватизацію, після якої частка багатства на одного громадянина була прирівняна до десяти пляшок горілки. Кращі дохідні промислові монстри переписувалися на себе коханого і на тих, кого пропонувала головна заокеанська синагога. В результаті привласнені індустріальні гіганти (до прикладу, Нікопольський завод феросплавів ще й понині дає 50—80 млн. дол. на місяць) поповнюють не держказну і Пенсійний фонд, а бюджет сім’ї Даниловича і його зятя, що з жебраків за ніч стали мільярдерами, а зараз пихатими меценатами.  

Третій помаранчевий покидьок не про державу думав, а як перевищити свої статки над попередниками і очолити кримінально-правлячу піраміду в Україні. Його секретар Балога щодня отримував хабарів на мільйони доларів. За посади, медалі, рішення ДПА, суддівські та прокурорські рішення. Не додав, щоправда, з хабарів своєму шефові близько 400 млн. дол.

Із четвертим були сподівання, які трохи і залишилися, що це сильна рука і наш український Піночет. Не сталося, на жаль. Борг із 19 млрд. дол. зріс до 63 млрд., ціни зростають на 10—25 %, а пенсії та зарплати на 0,5—1,5 %. Чиновники, які стали символами корупції при попередніх владах (Балоги і йому подібні), так і не відповіли за скоєне, а навіть урядують, продовжуючи розкрадання, і за частину цих коштів здійснюють кримінальне скуповування голосів на виборах усіх рівнів, перетворивши сучасну Україну на феодальну державу, розділену по регіонах і галузях між кримінальними кланами.

Держава та її громадяни, аграрії, бізнес, силові структури і наука позбавлені коштів не тільки для розвитку, а й просто для існування. Кримінально-олігархічні клани не сплачують податки і вивозять усе за кордон. Їм наплювати, що з нами буде через 5—10 років. На жаль, така ситуація влаштовує і Схід, і Захід. Вони позбавилися конкурента, який ще в 1991 році мав потенціал на 15—17-ту економіку світу. Натомність зараз маємо 147-ме місце в рейтингу економік країн світу зі 181-го. А за позиціями корупції ділимо першу сходинку з Сомалі, де життя людини коштує 9 дол.

Напрямок історії України треба розвернути і направити на користь громадян і держави! Для цього я висунувся на вибори до Верховної Ради, щоб на законодавчому рівні виправити злочинні кроки проти нас. Тому звертаюся до моїх вибоців по 68-му виборчому округу.

Шановні мешканці Ужгорода й Ужгородщини! Почалася виборча кампанія і хочу висловити свою власну позицію, щоб ви мали можливість порівняти її з власними поглядами та переконаннями.

Перше враження і відчуття — вся область смердить Балогою!

І друге — це заздрісне відчуття власної ницості у головного свинопаса краю — Балоги.

Глибоко усвідомлюючи свою антирейтинговість і тотальну ненависть Закарпаття до нього і його кримінальної сімейки, він розхвалює свою партію, але чомусь не веде її до парламенту за партійними списками, а висуває кандидатами в нардепи своїх братів, а по Ужгородщині трьох своїх партійних холуїв, імітуючи, що вони самовисуванці й ведуть кампанію за власні кошти...

Перший — О. Стратюк. Він же прокурорчик-гнида, що був звільнений з органів прокуратури ЧОТИРИ рази за корупцію. Балога і сам такий, і вони як «рибак рибака» бачать здалеку. Варто нагадати, що саме Балога свого часу підібрав це прокурорське сміття, купує йому квартиру в Києві (і це після «бурхливої» діяльності в Херсонському СІЗО), жінці за 300 000 дол. офіс під адвокатську діяльність і пропонує відпрацювати в Ужгороді. Прокурором. Завдання Балога йому ставив конкретне — посадити Ратушняка. І ось ця гнида на замовлення Балоги старшого і під керівництвом Балог молодших — Іванка, Пашки і Пітьовки — знущалися над містом і радою. Видали на-гора 127 протестів на рішення Ужгородської міськради. Це не дозволяло використовувати рішення як чинні. Ходіння по судах, нерви, втрата годинних і людських ресурсів. І що ви думаєте, громадяни, чи довело це прокурорське чудовисько хоч один протест у суді. Ні! Ні! І ще раз ні! Просто гниди розважались, знущаючись над ужгородцями. І тепер це багно двоноге приїхало балотуватися, бо до кінця не відпрацювало балогівські витрати. «По понятіях» усе вірно — треба відпрацьовувати.

Так ось, користуючись нагодою, хочу тобі, падлюко в мундирі, і всій падлючій балогівській файті сказати пророцьке — місце вам усім на ПАРАШІ!

Хочу нагадати краянам, що банда Балог—Стратюка за допомоги сумнозвісного прокурора-мільйонера Малинича, а далі у виконанні Штефанюка роками гадили і цькували мене в ЗМІ і апелювали по судах справи щодо приміщення зруйнованого колишнього горілчаного заводу або СЕС, яке було продане Ратушняком за ціною 1200 дол. за квадратний метр. За руїну. Минулого понеділка програли остаточний (шостий!) суд у Києві (про це я окремо напишу) і в той же час спокійно крадуть в Ужгороді діюче, а не зруйноване приміщення на площі Театральній — історичний архітектурний комплекс «Корона» за ціною 200 дол. за метр квадратний. За повної підтримки і «дахування» всіх прокурорів.

Тепер щодо іншого кандидата від свинопаса (головного завидівського) — П. Чучки. Клоун. Не мій жанр. Я не є фахівцем у царині критики циркового чи фіглярського мистецтва. Це стукачок і сексот КДБ/СБУ в третьому поколінні й за гроші матір рідну продасть. Смердить навіть згадка про таке півторацентнерове тіло.

Третій — Володя Смоланка. Знаємося десь 45 років. Хороша людина, лікар, а ось політично — «девушка на содержании» Балоги.

Другу каденцію поспіль сидить депутатом у фракції й партії Балоги. Не цурався голосувати проти «Аквапарку» в Ужгороді, не цурався отримати в 2010 році мандат від Балоги, куплений кримінальним шляхом. Із задоволенням знищив із Балогами обласний пологовий будинок, в якому розташували його нейрохірургічний центр. Якщо, Володю, «Барва» так тебе любить, то нехай би побудували тобі центр на вільній ділянці. І ще, для кого цей центр у державній обласній лікарні, де обстеження на томографі коштує 700 грн., МРТ — 1500 грн.? І це ще навіть не лікування. Зараз мною вивчаються питання прокачування мільйонів бюджетних коштів за аналізи крові в держзакладах медицини області, які дивним чином монополізовані й приватизовані в області, а також вивчаю питання, який стосунок до цього має приватна фірмочка Смоланки—Балоги. А за це, думаю, треба вже трошки вішати. Це ж в держлікарнях і поліклініках, аби бути більш рентабельними для злодюг-балог, будуть робити аналізи на 10 %, а решту ліпити зі стелі. І люди будуть гинути. Якщо ти лікар за покликом серця, Володю, то чому не втручаєшся в ситуацію щодо брутального продажу дітей в Ужгородському перинатальному центрі під керівництвом своїх однопартійців Балог—Трикурів? При вас, «Єдиному центрі», таких випадків трапляється по два щомісяця. То це, Володю, продаж дітей за гроші. За 10 чи 20 тис. доларів — мене не цікавить. Просто частина з них іде на твої вибори. Ти ж не будеш заперечувати, що і реєстрація, і весь виборчий процес, і намір, як і в 2010 році, купувати на тебе

30 000 голосів по 500 грн. (а це 15 млн. грн.) — не твої трудові заощадження. А кримінальні й криваві доходи ОЗУ (організованого злочинного угруповання) «Барви» під ватажкуванням ОСНОВНОГО ЗЛА І ТРАГЕДІЇ ЦІЄЇ ОБЛАСТІ — Вітька Балоги.

Якщо ти послідовна людина і вже стільки років прислуговуєш Балозі, то чому ховаєшся і шиєш земляків у дурні та позиціонуєш себе як самовисуванець? Іди з відкритим забралом і не соромся. Ти, відданий член «ЄЦу», йдеш у парламент, як і всі інші брати Балоги, щоб своїм мандатом захистити Балогу від відповідальності за його сотні злочинів. Твоя роль — сковорідка на кримінальній і немитій сідниці цього завидівського виродка, який із 1998 року є ГОЛОВНОЮ ПРИЧИНОЮ ДЕГРАДАЦІЇ НАШОГО КРАЮ!

І своє звернення я направляю як роз’яснювальний лейтмотив усієї виборчої кампанії в області й державі. Ти, Володимире Смоланко, разом з іншими братами Балогами ідеш у Верховну Раду України, аби зберегти злочинців від покарання як у нашій області, так і по всій державі!!! Ти йдеш продовжувати їхнє царювання і цим продовжиш злидні й страждання нашого українського народу!!!

Я ж, Сергій Ратушняк, йду в український вищий законодавчий орган задля того, щоб зупинити остаточне розкрадання держави на користь ста сімей!

— Щоб на законодавчому рівні визнати велику приватизацію грабунком і геноцидом українського народу!

— Повернути вкрадені заводи, фабрики, обленерго, облгази і прибутки, отримані від їхньої експлуатації! Кожен українець обкрадений щонайменше на 10 000 дол. США.

— Прибутки з промгігантів складають понад 54 млрд. дол. на рік, бюджет усієї країни — 42 млрд. дол. З 54 млрд. дол. — податків жодних, вони висмоктуються і вивозяться. Тому в нас пенсія 80 євро, а в Греції 1350 євро, Данії — 3600 євро. Така ж ситуація з зарплатами. Тому що там немає ОЛІГАРХІВ.

Або ми, або олігархи! Якщо ми не можемо це зробити — ми не нація, а натовп рабів.

То ж вам, шановні земляки, і вибирати — за кого голосувати. За свій шанс чи за свій зашморг на шиї ще на 5 років. Навіть якщо це загорнуте в лікаря і дає вам 500 грн. у конверті, вкрадених від вас же.

Сергій Ратушняк

ТЕГИ : віктор балога

Коментарі :


18.09.2012 21:14 Микола

Олігофрену Камишу тільки і судити про загострення.
Він сам і є жертвою аборта від загострення.


17.09.2012 12:08 вуйко

Правду каже Олександр Кеменяш - у Рати осіннє загострення як у всіх психічно хворих


16.09.2012 23:24 Микола-Володимир Кривошакошута

Так ся любит? Тать заберейте го си у Галичину!)))


16.09.2012 21:40 ЮРІЙ ЛЬВІВСЬКА обл.

А мені подобається Серього Ратушняк - людина,якщо його виберете на чиновницьку посаду,впевнений наведе порядок в вашій Закарпатський област!Не слухайте того мудя,Закарпатського цигана БАЛОГУ!Передавайте привіт РАТУШНЯКУ від жителів міста ДРОГОБИЧА,Львівськоі област!Так тримати!А хто буде сильно виступати проти народа,такі як той БАЛОГА,чувака треба ставити на місце в.....РИЛО пару раз і воно зрозуміє що людям хамити не мОЖНА!!!!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат