Новини онлайн » СПОРТ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '8')or('0' >= '8')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(8 = '13')) order by id desc LIMIT 40, 20

Кубок України з армреслінгу, що проходив у Воловці, виборов рятувальник з Рахівщини

Рятувальник Іван Григорчук із Великого Бичкова здобув перемогу в Кубку України з армреслінгу, що проходив у Воловці на Закарпатті.  

Стадіон Минаю та стадіон Авангард позбавили акредитації

Ужгородські стадіони «Авангард» та «Минай-арена» позбавили акредитації через відсутність освітлення.

Захисник із Закарпаття Андрій Ткачук став бронзовим призером Чемпіонату світу з бігу на 24 години

Військовослужбовець із позивним «Бродяга» пробіг за добу понад 284 км і посів третє місце на змаганнях у тайванському місті Тайбей.

Матч «Минай» - «Динамо» перенесено

У звʼязку з тривалою повітряною тривогою 3 грудня, поєдинок 16-го туру УПЛ між «Минаєм» та «Динамо» тривав 64 секунди.

БК Ужгород здобув перемогу у третьому турі Першої ліги

24 та 25 листопада у Тернополі відбувся 3 з’їзний тур.

Минай з мінімальним рахунком поступається лідеру Прем’єр-ліги

У Чемпіонаті України з футболу відбулися матчі 15-го туру. ФК Минай приймав Кривбас і програв 0:1. Гол: Близниченко (61).

Хуст програв своєму конкуренту у боротьбі за виживання і опустився на останнє місце

У Першій лізі відбулися матчі 18 туру, останнього на першому етапі.

Чоловічі Карпати здобувають одну перемогу в третьому турі

У Києві відбулись матчі 3-го туру української чоловічої Суперліги. ГК Карпати провів три матчі, в яких здобув одну перемогу.

Хуст програв на виїзді тернопільській Ниві

У Першій лізі відбулися матчі 17-го туру. Хуст гра у Тернополі з Нивою і програв - 1:4. Голи: Бороденко (18, 44), Галадей (40 п.), Гатала (62 п.) - Вагін (9).

Володимир Шаран покинув пост головного тренера ФК «Минай»

Футбольний клуб «Минай» та Володимир Шаран припинили співпрацю за обопільною згодою сторін. На зустрічі керівництва з тренерським штабом було прийняте спільне рішення припинити співпрацю.

Ужгородка Вероніка Мишко з партнером Ерлом Вільямсоном стали чемпіонами світу з танців

Зірки танцювального спорту з ужгородського клубу спортивного танцю «Грація», абсолютні чемпіони України та чемпіони Європи Вероніка Мишко та Ерл Вільямсон вибороли для України «золото» на чемпіонаті світу з десяти танців WDSF World Championship 2023 Ten Dance, що відбувся 11 листопада у Португалії. Друге місце отримала пара з Польщі, третє – зі Словенії.

Минай програв на виїзді Колосу

В УПЛ відбувся матчі 14-го туру Колос - Минай. Гра проходила у Ковалівці і завершилася перемогою господарів - 2:0. Голи: Мілько (18), Бурда (36). Із 49 хвилини Минай грав у меншості - другу жовту картку отримав Мельник.

Дві вихованки Мукачівської ДЮСШ стали чемпіонками України з боксу

Школярки Евеліна Гакава та Юлія Бряник вибороли «золоті» медалі на чемпіонаті України з боксу серед юніорок, який проходив у Чернівецькій області.

ЖФК Минай вийшов на матч Першої ліги з Поліссям із прапором 128-ї ОГШБр

Жіноча команда футбольного клубу «Минай» вийшла на поле проти житомирського «Полісся» з прапором 128-ї ОГШБр і символічними написами на бутсах, вшанувавши загиблих захисників закарпатського підрозділу.

ГК Карпати здобув три перемоги у 2 турі жіночої Суперліги

2–5 листопада в Києві відбувся 2-й з’їзний тур жіночої гандбольної Суперліги України. Участь у столичному турі взяли всі клуби чемпіонату. Ужгорододські Карпати провели чотири гри, в яких здобули три перемоги.

ФК Хуст з великим рахунком програв Поділлю

У Першій лізі відбулися матчі 15 туру. ФК Хуст грав у Хмельницькому з Поділлям і програв 1:4. Голи: Войтіховський (5), Задоя (24), Боженар (53), Пріхна (62) - Іванов (90).

Жіноча команда “Минаю” на виїзді здобула впевнену перемогу

30 жовтня жіноча команда ФК “Минай” здобула перемогу над суперницями з клубу «Ладомир ІІ» із Володимира. Матч відбувся на домашньому полі волинянок і закінчився впевненою перемогою закарпатських "лисів" з рахунком 2:0.

ФК Минай зіграв унічию з Вересом

В УПЛ відбувся 12 тур. Минай приймав рівненський Верес, рахунок зустрічі 0:0.

ФК Хуст програв удома Прикарпаттю

У Першій лізі відбулися матчі 14 туру. ФК Хуст приймав команду з Івано-Франківська і програв - 1:2. Голи: Мердеєв (60 п.) - Хома (37), Шинкаренко (75).

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат