Новини онлайн » СПОРТ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-19') and ((cat_id = '8')or('0' >= '8')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(8 = '13')) order by id desc LIMIT 380, 20

30 травня в Ужгороді відбудеться велике свято футболу

О 17:00 на стадіоні "Авангард" розпочнуться урочистості з нагоди святкування 25-річчя першого футбольного матчу Національної збірної – Дня футболу України.

Севлюш перемагає Середнє, а Минай – Ужгород: усі результати 3-го туру

3-й тур першості Закарпаття з футболу у Вищій Лізі запам'ятається відразу 2-а надпринциповими двобоями, і в обох випадках господарі святкували перемогу.

Наймолодші гандболістки Закарпаття визначили кращих в Дитячій лізі

12 травня в Ужгороді пройшов четвертий фінальний тур Чемпіонату області з гандболу «Дитяча ліга» серед дівчат 2004-2005 років народження.

Орієнтування. Мукачівець переміг на Чемпіонаті України та здобув путівку на Кубок світу

Чудовий подарунок собі у день народження зробив вихованець мукачівської ЗОШ № 10 та клубу спортивного орієнтування “Товариш» Сергій Бабич. На чемпіонаті України, що проходив на Черкащині, 34-річний вихованець Олександра Цепурдея виборов найвищі нагороди у майстерській категорії та виборов право представляти Україну у складі національної збірної   на Кубку світу у Фінляндії.

Один з найтитулованіших спортсменів області відзначив день народження

25 квітня день народження відзначив один із найтитулованіших спортсменів Срібної Землі, член виконкому обласного відділення   НОК   України, змс СРСР з фехтування Василь Станкович із села Нове Давидкове, що на Мукачіщині.

Волейбол.Наступними вихідними в Ужгороді пройде міжнародний ветеранський турнір

28-30 квітня в Ужгороді у залах спорткомплексу “Юність” відбудеться Міжнародний турнір серед ветеранів (50 та 60 і ст.   — чоловіки, 50 і ст. — жінки) під символічною назвою “Сакура Закарпаття -2017” з волейболу, присвячений 85-річчю першого майстра спорту СРСР у Західній Україні з цього виду спорту Івана Скрябіна.

Готуючись до Uzhgorod Open-2017

Кращі пари Закарпаття продовжують шліфувати свою майстерність у міжнародних змаганнях із танцювального спорту перед престижним домашнім турніром, який, між іншим, – єдиний в Україні зі статусом World Open.

Гандбол. Ужгородки стали переможцями "Стрімкого м"яча"

У Сумах відбувся фінальний етап Всеукраїнського дитячого-юнацького турніру «Стрімкий м’яч» серед дівчат 2003 року народження.

В Ужгороді відбувся турнір з футзалу із нагоди 70-річчя Стефана Решка

Старші вболівальники знають його практично всі: легендарний київський динамівець, володар Кубка кубків та Суперкубка УЄФА, бронзовий призер Олімпійських ігор.

Закарпатки стали кращими серед дівчат 2000-2001 років народження

Гандболістки з СДЮШОР Карпати здобули перемогу в матчі за золоті нагороди чемпіонату України.

Найстарішому футболісту краю — 94

Сьогодні 94–ту весну на життєвому календарі зустрів найстаріший футболіст Закарпаття, екс-гравець ужгородських команд «Русь» та «Спартак», київського та мінського «Динамо» Георгій Михайлович Лавер.

Герей став кращим серед українців на Кубку світу

17-18 лютого на доріжку в канадському Ванкувері вийшли шпажисти, щоб з'ясувати, хто ж стане володарем світового золота. У змаганнях взяли участь 165 фехтувальників з усіх куточків світу.

Хокей. "Ужгородські вовки" - чемпіони Закарпаття

Цих вихідних відбулися фінальні ігри VI чемпіонату Закарпаття з хокею.

Куди йдуть кошти, зароблені керівництвом ужгородського СК «Юність»?

Нещодавно закарпатські спортсмени публічно на прес-конференції виступили зі зверненням до спортивного керівництва області та України через неправомірні, на їхню думку, дії керівництва СК «Юність»

Четверо гравчинь з ужгородських «Карпат» викликані до лав Збірної України з гандболу

11-15 березня жіноча збірна України проведе збори у Конча-Заспі, а 17-19 березня команда Бориса Чижова візьме участь у турнірі в Польщі разом з збірними Словаччини, Білорусі та Польщі.

В Ужгороді відзначили 100 років закарпатського хокею

Змагання з хокею збирають чимало вболівальників

Виступ представників Закарпаття на Кубку України з легкої атлетики

11 лютого в Києві завершився Кубок України з легкої атлетики у приміщенні.

Закарпатці виступають на чемпіонаті світу з гірських лиж

З 7 по 19 лютого в Швейцарському Санкт-Моріці проходить Чемпіонат світу з гірськолижного спорту.

У ЧЗ з хокею відбувся черговий тур

В суботу-неділю в Ужгороді на ковзанці АйсЛенд відбувся 6-й тур обласного чемпіонату з хокею.

ГК "Карпати" зіграли у турнірі, що проходив в Угорщині

Матчі стали підготовчими перед домашніми іграми проти "Галичанки", які відбудуться вже наступних вихідних, а також перед виступом у Кубку Виклику.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат