Новини онлайн » СПОРТ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-18') and ((cat_id = '8')or('0' >= '8')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(8 = '13')) order by id desc LIMIT 320, 20

У Мукачеві відбувся обласний турнір з шахів та шашок серед інвалідів

9 березня 2018 року в Мукачеві у ресторані «Асторія» (вул. Береша, 1А) відбувся відкритий обласний турнір з шахів та шашок серед інвалідів з вадами зору і ураженням опорно-рухового апарату.

В Ужгороді відбулася відкрита першість Закарпаття з тенісу. Більшість фіналів були закарпатськими

Два дні (24–25 лютого)   в ужгородському СК «Юність» тривала Зимова відкрита першість Закарпаття з тенісу (всеукраїнські змагання 2–ої категорії). До міста над Ужем приїхали кращі тенісисти (юнаки та дівчата до 16 років та «Дорослі») Києва і Харкова, Львова й Івано–Франківська, Вінниці й Рівного, Хмельницького і Стрия, Мукачева і, звісно, господарі. Головним суддею змагань, які пройшли під егідою ФТУ та ФТЗ, був суддя національної категорії Олег Медюх (Стрий), а головним секретарем — старший тренер з тенісу ЗОДЮСШ Руслана Дичка.

Ужгородка стала бронзовим призером дитячого турніру в Києві

У Києві триває Всеукраїнський турнір "Дитяча ліга 10-13" ("Солідарність") з фехтування на шпагах.

"Карпати" двічі обіграли київський "Спартак"

У жіночій Суперлізі відбулися матчі 9-го туру. Ужгородські "Карпати" грали в Києві зі "Спартаком".

Ужгородська фехтувальниця здобула бронзу Кубка світу

Надія Дьолог стала бронзовою призеркою етапу Кубку світу.

В Ужгороді проходить Чемпіонат області з хортингу

В Ужгороді розпочався відкритий чемпіонат Закарпатської області з хортингу, участь в якому у різних вікових категоріях змагаються 62 спортсмени з Ужгорода, Мукачева, Мукачівського району та Тячева.

Хокей. Чемпіоном Закарпаття-2018 став ХК "Ужгородські вовки"

11 лютого в Ужгороді на ковзанці Ice Land відбувся фінал обласного Чемпіонату.

В Ужгороді відбулося запалення олімпійського вогню та погашення поштових олімпійських марок

У суботу (9 лютого) в Ужгороді в ужгородському спорткомплексі "Юність" з нагоди відкриття 23-іх Зимових Олімпійських ігор у Південній Кореї відбулося урочисте запалення олімпійського вогню.

Гранд закарпатського футболу без титулів

31 січня одному з кращих вітчизняних форвардів, екс-гравцю ужгородської «Верховини», київського «Динамо», донецького «Шахтаря», чернівецької «Буковини» та капітану львівських «Карпат» ужгородцю І. В. Диковцю виповнилося 80 років. До речі, свого часу народна артистка України Софія Ротару подарувала чаклуну «шкіряного м’яча» чудовий букет троянд. А ще молодий гравець був відомий серед українських вболівальників під прізвиськом Кокаш, що у перекладі з угорської мови означає Півник: неслухняне волосся футболіста завжди стирчало таким собі півнячим чубчиком.

Хокей. В Ужгород на змагання з

У суботу-неділю в Ужгороді відбудеться Міжнародний хокейний турнір за участі збірної області та словацьких команд.

Визначилися учасники Зимового чемпіонату Закарпаття з футболу

Пропонуємо ознайомитися зі складом груп та календарем змагань.

Ілля Левко. Людина-легенда, яка живе серед нас

19 січня, унікальній людині, рекордсмену з видобутку вугілля, футболісту, президенту ФК «Харчовик» Мукачево, а тепер директору мукачівського спортивно-оздоровчого комплексу (СОК) "Харчовик" І. І. Левку виповнилося 80 років.

Волейбол. Чемпіоном Закарпаття стала команда зі Сваляви

В ужгородському спорткомплексі «Юність» відбувся фінальний турнір чемпіонату Закарпатської області з волейболу серед чоловічих команд. У попередніх змаганнях у цьому турнірі взяли участь 12 команд міст і районів нашого краю.

Ювілей. Срібні медалі для Срібної Землі

Цього року минає 45 років (1972 р.), як ФК «Говерла» Ужгород вперше в історії крайового футболу добився найвищого злету, виборовши срібні медалі у першості СРСР (2–га ліга, клас «А», Українська зона).

Хокей. У Чемпіонаті Закарпаття стартує новий сезон

16-17 грудня, на льодовому полі “Ice Land” відбудеться відкриття хокейного турніру сезону 2017-2018.

На Міжнародний турнір з кікбоксингу до Ужгорода приїдуть спортсмени з 4 країн

Міжнародний турнір з кікбоксингу Ippon-Open збере в Ужгороді спортсменів із клубів чотирьох країн: Угорщини, Словаччини, Чехії та України.

Дві ужгородські фехтувальниці - серед лідерок сезону Всеукраїнської ліги

У Києві відбувся завершальний етап Всеукраїнської дитячої ліги 10-13 у 2017-му році - так званий турнір "16 сильніших".   Дві вихованки Федерації фехтування Закарпаття вибороли "золото" і "срібло".

Юні гравці СДЮСШОР «Карпати» взяли учать у всеукраїнських турнірах

Цього тижня з 4 по 8 грудня гандболісти ужгородської СДЮСШОР «Карпати» прийняли участь у зональних змаганнях Чемпіонатів України з гандболу на призи клубу «Стрімкий м’яч» серед юнаків 2004-2005 р.р.н., що проходили у м. Сквира Київської області та серед дівчат 2005-2006 р.р.н, що проходили у м. Хотин Чернівецької області.

Гандбол. Карпати перемогли Дніпрянку в обох матчах 7-го туру

В Ужгороді відбулося два поєдинки 7-го туру жіночої гандбольної Суперліги.

4 грудня кращому бомбардиру за всю історію закарпатського футболу виповнилося 60 років

До книги «Закарпатський футбол від витоків до сьогодні», яка повинна побачити світ в ювілейному році (у 2018 році крайовому футболу — 125 років) вміщено й кілька матеріалів про футболістів-легіонерів, які за команди майстрів Закарпаття відіграли 100 і більше календарних ігор. Рекордсменом серед них є Василь Мартиненко, який у складі ФК «Закарпаття» Ужгород провів 351 офіційний матч і став автором 117 голів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат