Новини онлайн » СПОРТ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '8')or('0' >= '8')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(8 = '13')) order by id desc LIMIT 2120, 20

СПОРТИВНЕ РИБАЛЬСТВО Закарпатські рибалки перемогли на Чемпіонаті України

З 6 по 9 вересня на спортивній водоймі «Кам’янка» (Дніпропетровська обл.) відбулася фінальна частина цьогорічного Чемпіонату України зі спортивного лову коропа, яку організувала Федерація риболовного спорту України.

Петанк. Шевченко — абсолютний чемпіон “Bereg Fest”

Вже вдруге у рамках найбільшої імпрези області — фестивалю “Bereg Fest” — відбувся турнір із петанку.

Ужгородці представляють Україну на Чемпіонаті світу з петанку

Чемпіонат світу з петанку цього року проводиться на батьківщині цієї гри – у Франції. 3 жовтня збірна України (гравці петанк-клубу "Ужгород": Петро Гойс, Людвіг Гойс, Юрай Валент та Михайло Тарканій) прибула у Марсель – один з найбільших портів на на території Провансу.

Сьогодні в Ужгороді починається Чемпіонат України та Фінал Кубка України зі спортивного орієнтування

З 4 до 8 жовтня 2012 року в м.Ужгороді відбудуться Чемпіонат України та Фінал Кубка України зі спортивного орієнтування на   коротких і спринтерських дистанціях та з естафет.

Відтепер в УжНУ є власна баскетбольна команда

Баскетбольна команда "Ужгород" змінила назву і тепер - це баскетбольна збірна УжНУ.

В Ужгороді відкрили нове спортивне поле

У вівторок, 2 жовтня, відбулося відкриття спортивного майданчика із штучним покриттям в Ужгородській спеціалізованій школі-інтернаті з поглибленим вивченням окремих предметів. Участь в урочистому відкритті взяли голова облдержадміністрації Олександр Ледида, його заступник Іван Качур, міський голова Ужгорода Віктор Погорелов, депутати обласної ради, тренерський штаб, футболісти ФК «Говерла», учні та вчителі школи.

Викладач УжНУ став чемпіоном світу з пауерліфтингу

26-29 вересня в німецькому Херзберзі проходив Чемпіонат світу з пауерліфтингу за версією ВУАП.

«Говерла» - «Металург» 2:1

Поєдинок в Ужгороді проходив на День міста вчора, 30 вересня. На стадіоні зібралося 5300 глядачів. Фани команди на початку гри розгорнули гігантський банер з зображенням засновника Ужгорода князем Лаборцем і таким чином привітали всіх городян із 1119 річницею міста.

«Квас Тарас» тріумфував на «Каштанах»

В Ужгороді на базі готельного комплексу “Гостинний дім” відбувся традиційний міжнародний турнір із петанку “Каштани-2012”. Цього разу до Ужгорода приїхали понад 60 петанкістів із Росії, Словаччини, Угорщини, Польщі, Болгарії, а також представники Ізраїлю та Марокко. Україну на турнірі крім Ужгорода представляли команди з Києва, Харкова, Львова та Херсона.

Гандбол. "Карпат" впевнено перемагають і "Галичанку"

В ужгородському СК «Юність» відбуваються матчі З’ЇЗНОГО ТУРУ.

Гандбол. Ще одна розгромна перемога від "Карпат"

В ужгородському СК «Юність» відбуваються матчі З’ЇЗНОГО ТУРУ. В другому поспіль матчу ужгородський ГК перемагає свого суперника. Якщо в першому матчі від "Карпат" постраждав новачок ліги миколаївський "Реал", то тепер була розгромлена криворізька "Спарта" - недавній чемпіон України.

Гандбол. "Карпати" перемагають у першому матчі

В ужгородському СК «Юність» відбуваються матчі З’ЇЗНОГО ТУРУ.

Футбол, ЧЗ. «Мукачево» без двох очок чемпіон

Минулими вихідними відбулися чергові тури у Вищій та Першій лізі обласного Чемпіонату.

Фехтування. В Ужгороді відбудеться Чемпіонат України

З 25 вересня по 3 жовтня в ужгородському СК "Юність" проходитиме Чемпіонат України з фехтування (рапіра, шпага, шабля). Змагання будуть як особисті так і командні.

В Ужгороді стартувала першість України з гандболу

У вівторок, 18 вересня, в ужгородському спорткомплексі «Юність» розпочався з’їзний тур чемпіонату України з гандболу серед жіночих команд Суперліги сезону 2012-2013 років.

"Карпати" зіграють в Ужгороді на з’їзному чемпіонаті

Вже цього вівторка стартує нова жіноча першість України з гандболу. Ужгородські «Карпати» вперше в ній гратимуть в якості чемпіона нашої країни.

Священики зіграли з журналістами у футбол у Закарпатті (ФОТО + ВІДЕО)

Як анонсували крайові інтернет-ЗМІ, у неділю, 16 вересня, на штучному майданчику стадіону "Спартак" в обласному центрі відбувся товариський міні-футбольний поєдинок між командами священиків Мукачівсько-Ужгородської єпархії Української православної церкви та представників медіасфери області.

Футбол, Чемпіонат Закарпаття. Чергові сюрпризи від «Бужори», «Нарциса» та «Севлюша»

Минулої неділі відбулись матчі 16 туру у вищій та 18 туру у першій лігах. Найбільша сенсація відбулась у Іршаві, де місцева «Бужора» приймала одного із фаворитів турніру «Середнє». Гру активніше розпочали іршавці, у яких команду за собою вели Івани Ільницький та Довгінко та Олексій Остафійчук. Вже протягом першої хвилини «бужорці» провели дві гострі атаки, однак ударам О. Остафійчука та І. Ільницького бракувало влучності.

Петанкісти в Ужгороді розіграли кубок польського президента петанку

2 вересня ужгородські петанкісти зіграли третій етап внутрішньоклубної ліги тет-а-тет. Кожен етап є іменним, цього разу розігрували кубок Віолети Сліж, президента Федерації петанку Польщі.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат