Новини онлайн » СПОРТ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-10') and ((cat_id = '8')or('0' >= '8')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(8 = '13')) order by id desc LIMIT 2100, 20

Підсумок спортивних подій дня (РЕЗУЛЬТАТИ)

Збірна України з футзалу вибула з боротьби ЧС-2012. У чвертьфіналі українці несподівано поступилися колумбійцям. Сьогодні відбулися єврокубкові матчі з волейболу, гандболу та баскетболу. Сьогодні ще відбудеться матч "Азовмаш" - "Валенсія" і товариський футбольний матч Болгарія - Україна. Ще два матчі відбудуться у відборі до ЧС-2012 з футболу.

Футбол. Збірна України зіграє останній матч у році

Трохи більше року тому збірна України вже грала з командою Болгарії, але тоді цей матч був дуже потрібен українцям, щоб підбадьоритися і повірити в себе. Після кількох поразок до ряду впевнена перемога 3:0 в Києві змушувала думати про перспективу. І ось сьогодні, вже виступивши на Євро і проваливши старт відбору на ЧС-2014, Україна знову зустрічається з Болгарією, тепер на її території.

Футбол. Стартувала   Ліга Чемпіонів Закарпаття

У суботу й неділю відбулися матчі турніру, в якому беруть участь кращі команди районних та міських чемпіонатів області. В ЛЧЗ не мають права грати футболісти, які виступають в обласному чемпіонаті. Матчі цьогорічної Ліги проходять у Сторожниці (Ужгородський р-н), Н. Давидкові (Мукачівський р-н), Гаті (Берегівський р-н) та Заріччі (Іршавський р-н).

Підсумок спортивних подій дня (РЕЗУЛЬТАТИ)

За минулу добу в спорті відбулися наступні події. Завершився тенісний турнір ATP у Лондоні, відбувся тур української гандбольної Суперліги (чоловіки). Дві українки перемогли на ЧС з сумо. Усі представниці України на ЧС з шахів пройшли до Другого етапу змагань. Нижче — результати та анонси.

  Михайло Тарканій взяв перше місце у турнірі з петанку у Мукачеві (ФОТО)

У неділю, 11 листопада, в рамках святкування Дня святого Мартина, покровителя міста над Латорицею, на території Мукачівської гімназії провели турнір з петанку. У Мукачеві змагання з цього виду спорту пройшли вперше, та, за словами організатора Юрія Кравчука, націлені бути традиційними. Участь у заході взяли представники трьох петанк-клубів: Першого Закарпатського, Ужгородського та Мукачівського. Формат змагань – тет-а-тети.

Підсумок спортивних подій дня (РЕЗУЛЬТАТИ)

Вдалим видався день для українського тенісу. Еліна Світоліна здобула свій перший титул WTA (Індія). Тим часом визначилися фіналісти турніру ATP (В. Британія) — Джоковіч та Федерер.

Гандбол. Кубок ЕГФ. «Карпати» зробили великий крок до наступного раунду

Ужгородські ГК перемогли і другого суперника по єврокубку — «Раднічкі». Перед матчем сербський клуб вважався сильнішим за болгарський «Етар», однак результат поєдинку показав, що не набагато.

Футбол. «Говерла» грає внічию з «Ворсклою»

Відбувся перший матч 15-го туру в якому ужгородський ФК приймав полтавську «Ворсклу». На 6-й хвилині відзначився Ле Таллек, а на 22-й з пенальті полтавчанин Безус.

Велоспорт. У Хустському районі відбувся Чемпіонат Закарпаття

У Хустському районі відбувся відкритий чемпіонат Закарпаття з велоспорту в дисциплінах "апхіл" (підйом в гору) та крос-кантрі на короткому колі.

Футбол, Ліга Європи. Анонс 4 туру

Сьогодні «Дніпро» та «Металіст» зіграють у єврокубках.

Футбол. «Шахтар» програв «Челсі» на останній хвилині (ВІДЕО)

У матчах середи "Спартак" поступився на виїзді "Бенфіці", БАТЕ — "Валенсії".

Футбол, Ліга чемпіонів. "Шахтар" — "Челсі". Анонс

Сьогодні на «Шахтар» очікує серйозне випробування в особі лондонського «Челсі», який, програвши в донецькій зустрічі команд, тепер у рідних стінах докладе максимум зусиль, щоб домогтися перемоги.

Футбол, Ліга чемпіонів. «Динамо»: шанси на плей-оф залишаються лише теоретичні (ВІДЕО)

Київське "Динамо" не зуміло зробити подарунок своєму головному тренеру Олегу Блохіну до 60-річчя, яке він святкував у понеділок, 5 листопада. У 4 турі Ліги чемпіонів на НСК "Олімпійський" столичний клуб розкатав "суху" нічию з португальським "Порту".

Футбол. Останній шанс «Динамо»

Для «Динамо» перед матчем з «Порту» ситуація вкрай проста. Щоб зберегти хоч якісь шанси на вихід до наступного раунду потрібно лише перемагати.

Ужгородська Говерла погрожує знятись з чемпіонату України

Ужгородський клуб опублікував чергову заяву на своєму офіційному сайті, адресовану главі ФФУ Анатолію Конькову, президенту ПЛ Віталію Данилову, куратору суддівського комітету ФФУ П'єрлуїджі Колліні, президенту Ворскли Костянтину Жеваго і директору телеканалу Футбол Олександру Денисову.

Гандбол. "Карпати" перемагають "Реал"

Відбулися перші матчу другого туру в жіночій Суперлізі.

Футбол. Кубок України. Жеребкування 1/4 фіналу

Після вчорашніх матчів 1/8 фіналу, відбулося жеребкування чвертьфіналу. Церемонію жеребкування провів Владислав Ващук.

На вихідних у Хусті пройдуть велозмагання

3-4 листопада в м. Хуст будуть проводитися велозмагання з крос-кантрі на короткому кругу та апхіл (підйом в гору).

Футбол, Кубок України. "Говерла" — "Шахтар" — 1:4

Відбулися матчі 1/8 фіналу Кубка. Жеребкування чвертьфіналу відбудеться завтра.

«Говерла» - «Кривбас». Анонс

Суботній матч для нас має дуже важливе турнірне значення. «Говерла» гратиме лише на перемогу, зважаючи на те, що найближчі сусіди по турнірній таблиці зверху – львівські «Карпати» гратимуть на виїзді проти «Дніпра», тож   цілком реальними є шанси покинути небезпечну зону.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат