Школярка з Мукачева отримає стипендію від Кабінету Міністрів України

Мукачівська міськрада 23.11.2023 14:08 СОЦІО

Нею стала учениця 10-А класу Мукачівської ЗОШ І-ІІІ ст. №13 Олександра Росоха.

Відповідно до наказу МОН №1298 від 24.10.2023р. «Про призначення стипендій Кабінету Міністрів України переможцям Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури 2022/2023н.р.» щиро вітаємо ученицю 10-А класу Мукачівської ЗОШ І-ІІІ ст. №13 Олександру Росоху.

Це гідна оцінка кропіткої праці та високих досягнень учениці.

Олександра є призером 10 обласних Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних дисциплін,   переможцем II, III   етапу та призером у IV етапі Міжнародного мовно - літературного конкурсу учнівської та студенської молоді імені Тараса Шевченка, також посіла ІІ місце у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України в секції «Географія», І місце в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Зоологічна галерея», І місце у фінальному етапі Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Зоологічна галерея» з роботою «Символ щастя-лелека», ІІІ місце у фінальному етапі Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Зоологічна галерея» з роботою «Вільні духом»

Пишаємося тобою, Олександро, та вчителем наставником Цеглою Т.І. Бажаємо не зупинятися на досягнутому!

Ваша перемога – це результат наполегливої праці, творчого пошуку й таланту. Це ще один крок до зростання престижу школи!

Нехай ці перемоги стануть лише початком ще більших нових досягнень, а здоров’я, успіхи і прагнення до знань будуть Вашими постійними супутниками.

Мукачівська міськрада

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат