На Берегівщині зводять будинки для сімей, які візьмуть на виховання п’ять або більше дітей

20.11.2023 10:53 СОЦІО

 

На Закарпатті реалізується черговий важливий проєкт підтримки дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Разом з Камʼянською громадою та міжнародною гуманітарною організацією «Людина в біді Словацька Республіка» за сприяння першої леді Оленою Зеленською ми створюємо сучасне, комфортне й безбарʼєрне середовище для нових сімей.

Чотири двоповерхові будинки зводяться за передовими технологіями для того, щоб забезпечити сімейне виховання дітей, які за певних життєвих обставин позбавлені можливості зростати у своїй родині.

Розвинена місцева інфраструктура має все для їх комфортного проживання й навчання. Неподалік є школа, дитячий садок, спортивний майданчик, магазини та зупинка громадського транспорту.

Попри війну ми робимо все можливе, щоб діти знайшли свої родини, а разом із ними білет у майбутнє у вільній європейській Україні.

Плануємо завершити проєкт у 2024 році й передати готове житло окремим сім'ям, які візьмуть на виховання та спільне проживання не менш ніж 5 дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування.

Коментарі :


20.11.2023 13:39 іван

а у чому сприяння. лєді, якщо зводять словаки. скільки внесла


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат